textiviestit

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jan.virtanen, 23/7/02.

 1. jan.virtanen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  mul on tommonen siemensin me45 ja dna:n gprs...näin eilen et textiviestit voi kyseisessä luurissa lähettää gprs:n kautta...jos lähetän ne sitä kautta niin tuleeko puhelin laskuun sitä textiviestin hintaa (0,12e)...vai onko kyseisen viestin hinta siinä dna: gprs:ssä 100mk/kk??
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9650
  Tykkäykset:
  421
  Tekstiviestit laskutetaan käsittääkseni normaalisti, koska niiden täytyy käydä viestikeskuksen kautta. Tai sitten niiden lähettäminen GPRS-yhteydellä on estetty kuten esim. Soneralla.

  Varmuuden saat kun soitat operaattorin asiakaspalveluun ja kysäiset.
   
 3. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Oisko mitään jos vaikka kokeilisit ja odottaisit seuraavaa laskua. Tuommoisessa tapauksessa ei oikeastaan voi muutakuin voitaa. Jos tekstiviesteistä laskutetaan normaalisti niin olisit joka tapuksessa maksanut niistä ja mikäli ei veloiteta niin.......
   
 4. kiuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Veloitetaan normaalisti. Ainut näennäinen hyöty on viestien nopeampi lähteminen, joka sekin on tosiaan vain näennäinen, koska ainakin Nokioissa (kaikissä vähänkin uudemmissa?) viestin lähetys jää käytiin vaikka painaisi punaista luuria heti "Viestiä lähtetään" ilmestymisen jälkeen.
   
 5. Tumppu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1130
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  6110
  Tarkoitatko kenties tilannetta "pe**ele, eihän mun tolle pitänyt lähettää" tjms jossa lähetyksen saisi poikki ennenkuin viesti lähtee kapulasta?

  Ainoa keino joka auttaa on akun nopea irroitus. Ainakin commussa jossa lähetys ottaa aina oman aikansa, ehkä jotain 5sek luokkaa.
   
 6. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Hahaaa..... tulee muistoja mieleen.... mutta harvoinpa sitä kyllä siinä vaiheessa huomaa että meni väärään osoitteeseen... sen saa tietää vasta (parhaassa tapauksessa) ihmettelevästä tai (pahimmassa tapauksessa) erolla uhkaavasta vastauksesta :D
   
 7. kiuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  369
  Tykkäykset:
  0
  Tavallaan. Tarkoitin siis että GPRS lähetyksen suoma nopeusetu on merkityksetön, kun viesti kuitenkin jatkaa matkaansa vaikka ei animaatiota ruudulla seuraisikaan.

  Lisäksi GPRS on itselläni kolmen eri merkkisen puhelimen (Nokia, Siemens, Ericsson) ja kahden operaattorin (Sonera, DNA) aiheuttanut joskus ongelmaa, jossa viestin lähetys jää "jumiin", eli ruudulla näkyy lähetyksestä kertova viesti / animaatio vaikka miten pitkään, ja samaan aikaan puhelin piippailee välitystiedoista, eli viesti itseasiassa lähtee. Useampaan kertaan.

  Ilmennyt usein silloin, kun hieman ennen viestin lähetystä on tullut verkosta viesti, ts. ehtii lukea ja vastata vaikka "OK".

  ... tämä keskustelu sopisi varmaan paremmin operaattorit -alueelle?
   

Jaa tämä viestiketju