Testiversion ohjelman ohittaminen?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja josse, 8/12/07.

 1. josse

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/06
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Eli kaikkihian on varmaan huomannu et mitä ikinä puhelimeen lataakin niin ne on jotain trialeita yms.

  Olen joskus onnistunut tekemään sillai että, kun testiversion päivät menivät umpeen niin poistin jotain tiedostoja Y-Browser nimisellä ohjelmalla (tiedosto ohjelma) ja sain taas testiversion päivät takaisin käyttöön.

  Tietääkö joku tarkemmin mitä pitää poistaa sieltä kansioista?

  Etsin vain sellaista pokerikello ohjelmaa (livepelien pokerikelloa kännykkään)
  Eikä tosiaan mitään ilmaista ohjelmaa löydy :S


  Jos joku tiätää jotain niin kiitoksia etukäteen :)
   
 2. Aslak

  Aslak

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/04
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  1
  Voi Jeesus!

  Ai "kaikkihian" tietää? JURPO! Ne trialit on olemassa siksi, että oikea potentiaalinen asiakas voisi kokeilla sitä softaa ja päättää käyttökokemusten perusteella ostamisesta. Ei siksi, että joku JURPO kräkkäisi ne. Jos sä olet niin kova poika pelaamaan pokeria niin kyllä sitä fyffee luulisi olevan sen verran taskunpohjalla, että saat ostettua max. 15 softan! Jos ei löydy niin olet joko a) köyhä tai b) surkea pelaaja. Oli miten vain niin älä tule tänne foorumeille vinkumaan kräkkiä johonkin "pokerikelloon".

  Tällaiset ketjut vois laittaa suoraa tietä paikkaan mihin aurinko ei paista!
   
 3. josse

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/06
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  kiitoksia kovasti vastauksesta :)
   
 4. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Vastaus sellainen kuin kysymyskin.
   
 5. Aslak

  Aslak

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/04
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  1
  Aina valmiina vastaamaan fiksuihin kysymyksiin fiksusti. En kirjoita tässä nyt moderaattoreiden puolesta vaan ihan omastani mutta uskon että tämä foorumi ei halua profiloitua paikkana jota kautta löytää kräkättyjä softia.
   
 6. hatyri

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/06
  Viestit:
  191
  Tykkäykset:
  0
  Juu sinällään.. mutta mutta aika urpoja ratkaisuja noi trialit joskus on. Olisi hyvä jos trialit aukeisi riittävän pitkän ajan päästä uudelleen trial tilaan. Viimeistään silloin kun ohjelmasta tulee uusi versio.

  Esimerkiksi smartcomgps ei antanut uudemmalle versiolle trialia kun aikasemmalla versiolla oli joskus testattu.
  Ongelmia iski psilogin ir-remoten kanssa vaikka sellaista ei ollut koskaan aikasemmin ollut puhelimessa kunnei sitä s60 3rd ole ollut ennemmin. Puhelin ilmoitti vaan tylysti että trial on ohi kun ensimmäistä kertaa ohjelmaa käynnisti.

  Noh smartcomgps oli kyllä muuten jo tuttu ja trialin puute ei häirinnyt hirveästi lähinnä vaan kenkuttaen ettei uudempaa versiota päässyt kokeileen omassa puhelimessa.
  Ir-remoten trialin puute sen sijaan jättää varmasti nyt ohjelman hankkimatta kun ei päässyt edes testaamaan miten kaukaa n93 pystyy laitteita ohjaamaan. Jollei sitten softaa tule kokeiltua kräkättynä milloin se helposti jää ostamatta. Ja ohjelmahan on jo kräkättynä netissä.
   
 7. Aslak

  Aslak

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/04
  Viestit:
  283
  Tykkäykset:
  1
  Totta....

  Olen samaa mieltä noiden trialien käyttökelpoisuudesta joissain tapauksessa. Tosin tässä edellä olevassa tapauksessahan ei kyse ollut sellaisesta niin kuin tarkkasilmäinen lukija varmasti huomasi.

  Tuohon ir-remoteen en koskisi. Jaa miksi? No siksi, että se on Psilocin tekosia ja olen lueskellut muilta foorumeilta sen aiheuttaneen melkoisesti tahmaamista puhelinten käynnistykseen, senkin jälkeen kun se on poistettu puhelimesta. Psilocilla on tapana istuttaa puhelimeen jotain mömmöä josta pääsee kätevästi eroon - alustamalla puhelimen!

  Niin ja netistähän nuo kaikki todellakin löytyy. Ehkä ystäväni pokerihirmu veivaa konetta nyt tuskassa yrittäen Googlettaa mistä tuo softa löytyy. Kaikki jonkun kympin takia.
   
 8. burt

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/03
  Viestit:
  331
  Tykkäykset:
  16
  älkäähän nyt vanhaa kunnon piraattia heti tuomitko eikös täällä piä auttaa jos joku apua kysyy ...???

  mää autan....googleta ja pirate bay yms.. on kova sana ... :)
   
 9. hatyri

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/5/06
  Viestit:
  191
  Tykkäykset:
  0
  menee kyllä offtopiciksi kovin..

  Juu vähän samaa fiilistä ton psilocin kanssa. Muutenkin kun aikasemmat kokemukset kyseisen firman hinnoistakaan ole aina ihan lopulliset kun toteutunutta luottokorttilaskua alkaa katsomaan. Muunmuassa MiniGPS jota käytin toisen puhelimen kanssa profiilien automaattiseen vaihtoon oli saanut vähän lisähintaa luottokorttilaskussa.

  Toi Psilocin DRM Common Solutions ohjelma kuitenkin lienee useimman tahmailun takana. Ja joitakin tahmailevia puhelimia puhdistelleena niin vaikka muut psilocin ohjelmat olisi otettu pois niin kyseistä ei ole huomattu poistaa.

  Juuri tämä tahmailu asia oli toinen heti toiminta etäisyyden jälkeen joka olisi kiinnostanut tämän n93 puhelimen kanssa. Trial jonka käyttöaika oli käyttämättäkin mennyt umpeen + bootin aavistuksen hidastuminen ton drm softan tunkiessa puhelimeen muistuttaa taas siitä miksi ne trialit onkaan.
  Ja kunnei noihin lupauksiinkaan voi luottaa kuten eräässä puhelujen nauhoitusta lupailevissa softassakin kävi ilmi trialin kanssa ettei mokoma nauhoita mitään vaikka olikin yhteensopivaksi merkitty (koskien useampia muitakin puhelin malleja).
  Aivan uskomatonta tumpelointia ympäristössä missä sentään rauta on kourallinen tiettyä rautaa eikä kuten pc-ympäristössä voiden olla vaikka mitä. Et jos käyttäjissä on mätää käyttäen kräkkejä niin on ohjelmistojen tuottajissakin aivan uskomattoman paljon mätää. Välillä tuntuu että sitä pitäisi saada palkkaa eikä joutua maksamaan joidenkin ohjelmien lopputestauksesta joka suoritetaan loppukäyttäjillä.

  Kun ohjelma on sellainen mistä on hyötyä sen kyllä ostaa ihan mielellään jollei sitten ole aivan käsittämättömästi hinnoiteltu.
  Ja ei kyllä luulis jonkin pokerikellon olevan kovinkaan kallis softa ostaakaan jos nyt edes tajusin oikein mitä halusi.
   
 10. kokki Vieras

  0   0   0

  Vieläköhä tuo minigps (psiloc) tahmaa? Asentelin eilen trialin ja näyttäis e51 ainaki viel iha hyvin rullaavan..
   

Jaa tämä viestiketju