Mobiili.fi Testitulos ilmestyi verkkoon – tulevassa iPhonessa lähes 50 prosenttia edeltäjäänsä...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Apple on sitkeästi pitäytynyt kaksiytimisissä suorittimissa sen iPhone-mallistossa, mutta on onnistunut silti vuosi vuodelta nostamaan puhelimiensa suoritintehoa varsin mojovilla prosenteilla. Mikäli tuore kuvavuoto pitää paikkansa, on ensi syksyn uusi iPhone-malli saamassa jälleen noin 50 prosentin teholisän aiempaan nähden.

  Kiinalaissivustolle on ladattu kuva GeekBench-testisovelluksen tuloksesta, joka väitteen mukaan esittelee tulevan syksyn uuden iPhone-mallin (iPhone 7, iPhone 6SE?) suoritintietoja. Puhelimen tunnus, ”iPhone 9,2”, on linjassa aiempien iPhone-mallien tunnusten kanssa, mutta toki varauksella kannattaa kuvan aitouteen suhtautua. GeekBench-tuloksia ja kuvia niistä on kuitenkin kohtuullisen helppo väärentääkin.

  Mikäli kuvan tiedot pitävät paikkansa, käyttää seuraavan iPhone-mallin sisuksissa hyrräävä A10-järjestelmäpiiri edelleen kaksiytimistä suoritinta, ja ytimien kellotaajuus on 2,37 gigahertsiä. GeekBench-testitulos yhdelle ytimelle on 3458 pistettä ja kahdelle ytimelle 6430 pistettä. A10 olisi näin jopa tehokkaampi kuin iPad Pro -malleissa käytetty A9X-piiri, jonka vastaavat pistemäärät 12,9-tuumaisessa iPadissä ovat 3224 ja 5466 pistettä. Viime syksyn iPhone 6s:n pistemäärät taasen ovat 2490 ja 4405 pistettä, eli tuleva iPhone olisi lähes 50 prosenttia edeltäjäänsä tehokkaampi.

  Myös RAM-muistin lisäystä ennustaa nyt nähty GeekBench-testitulos. iPhone 6s -malleissa RAM-muistin määrä nostettiin aiemmasta yhdestä aina kahteen gigatavuun, mutta tämänkertaisen kuvan perusteella seuraavissa malleissa muistia olisi jo kolme gigatavua. Kolmen gigatavun RAM-muistia povasi muun muassa KGI Securitiesin analyytikkoarvio jo toukokuussa.

  [​IMG]

  Vaikka vuotaneisiin GeekBench-kuviin ja -tuloksiin kannattaa suhtautua varauksella, on samassa yhteydessä julkaistu nyt kuvia myös väitetystä iPhone 7:n emolevystä. Emolevyn muotoilu muistuttaa paljon aiempia iPhone-malleja, ja kuten kuvista raportoinut 9to5Mac-sivustokin mainitsee, kukaan tuskin vaivautuisi väärentämään mitään niin epäolennaista kuin emolevyjä kuvia varten.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju