Mobiili.fi Testisovellus paljasti LG G5:n suorittimen – tehoa luvassa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vuotokuva LG G5:stä hämäävässä kotelossa.


  LG:n ensi viikolla esiteltävä seuraava lippulaivapuhelin G5 tulee yltämään kevään tehokkaimpien Android-puhelimien kastiin. Laitteen tietoja on nyt paljastunut GeekBench-testisovelluksen kautta.

  LG G5:n järjestelmäpiiriksi on tulossa Qualcommin tämän hetken tehokkain malli, Snapdragon 820. Tämä neliydinsuorittimella varustettu piiri löytynee myös monista muista tämän vuoden huippupuhelimista. G5:ssä suorittimen tukena on neljä gigatavua RAM-muistia, mikä myös vastannee monia muita tulevia Android-lippulaivoja.

  Mallinumerolla LG-F700S tunnistautuva laite löytyi GeekBenchin tietokannasta. Asiasta uutisoineen GSMArenan mukaan kyseessä on juuri LG G5, sillä edeltävät LG:n lippulaivamallit G4 ja V10 olivat mallinumeroiltaan vastaavasti F500 ja F600. S-kirjain mallinumeron lopussa kertoo, että kyseessä on korealaiselle operaattorille, SK Telecomille, tarkoitettu versio.

  [​IMG]

  Muita odotettuja teknisiä ominaisuuksia G5:lle ovat 5,6-tuumainen, 2560 x 1440 pikselin näyttö sekä kahdeksan ja 20 megapikselin kamerat. Lisäksi, vaikka puhelimen virallisen julkistuksen on määrä tapahtua vasta ensi viikon lopulla, ehti LG jo esitellä ensimmäisen lisävarusteen, eli suojakotelon G5:lle. Sen erikoisuutena on näyttöä suojaavan kannen ritilärakenne, joka mahdollistaa esimerkiksi puheluihin vastaamisen kantta avaamatta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju