Mobiili.fi Teslan suosittu Model S päivittyi – nopeampaa latausta ja uudistunut ulkonäkö

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tesla Mode S.


  Tyylikkäistä ja teknologiatietoisista sähköautoistaan tunnettu Tesla on julkistanut uudistuksia Model S -autoonsa. Joukkoon kuuluu sekä ulkoisia että toiminnallisia ehostuksia.

  Electrekin mukaan Model S:n kojelautaa ja etuvaloja on muunneltu muistuttamaan enemmän Model X:stä löytyvää designia. Samalla sisätilojen ehostuksiin on saatu kaksi uutta värivaihtoehtoa: kuvioitu saarnikoristelu ja tumma saarnikoristelu.

  Lisää viihtyvyyttä sisätiloihin tuo aiemmin vain Model X:stä löytynyt Tesla HEPA -ilmansuodatin, joka poistaa tehokkaasti saasteita ja bakteereja auton sisätiloihin päätyvästä ilmasta. Käyttömukavuutta taas tuo uusi 48 ampeerin standardilaturi, joka mahdollistaa entistä nopeamman latauksen sopivien virtalähteiden kanssa.

  Uudistukset eivät kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan Model S:n eri versioiden hinnat ovat samalla nousseet 1 500 dollarilla. Suomessa uuden Model S:n voi nyt ostaa halvimmillaan noin 86 000 eurolla.

  Huhtikuun alussa Tesla julkisti odotetun Model 3 -autonsa. Kyseessä on kaikkien aikojen halvin Tesla-auto, jonka avulla yhtiö toivoo sähköautojen viimein lyövän läpi massamarkkinoilla.

  [​IMG]
  Tesla Model 3.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju