Tesla nappasi kuukauden sisällä riveihinsä toisenkin korkean profiilin Apple-pomon

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216
Tesla-model-3-2-700x394.jpg

Tesla Model 3.


Lyhyen ajan sisällä toinenkin korkean profiilin Apple-pomo on siirtynyt autovalmistaja Teslan leipiin. Aivan tuoreeltaan kerrottiin, että ohjelmistokehittäjänä Applella toiminut Chris Lattner siirtyy Teslalle tammikuun aikana. Nyt 9to5Mac-sivusto tietää kertoa, että aiemmin suunnittelijana Applella toiminut Matt Casebolt on siirtynyt Teslalle joulukuussa.

Caseboltin tittelinä Applella oli Senior Director of Design, ja viimeisten kahden ja puolen vuoden ajan hän on johtanut uusimman MacBook Pron ja sen erikoisen Touch Barin kehitystä. Sitä ennen Casebolt johti pyöreän Mac Pron suunnitellutta ryhmää ja on aiemmin ollut mukana myös ensimmäisten MacBook Air -mallien suunnittelussa. Casebolt mainitaan ainakin 52:ssa Applen patentissa.

Teslalla Caseboltin tehtävänä on Senior Director Engineering, Closures & Mechanisms, eli toimenkuvaan kuulunee korin mekaanisten osien suunnittelun johtaminen. Yhtenä Caseboltin uusista työkavereista Teslalla on Apple-ajoilta tuttu Doug Field, joka aiemmin toimi Applella Mac-laitekehityksestä vastaavana johtajana.

9to5Mac mainitsee, että Caseboltin lähtö Applelta seuraa raportteja, joiden mukaan Mac-tuotekehityksen asemaa yhtiössä on heikennetty ja että uudelleenpriorisointi on johtanut väen vähentymiseen Mac-tiimeissä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom