1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Tervetuloa!

Keskustelu osiossa 'Nokia Online Kauppa', aloittaja Nokia Online Kauppa, 13/2/09.

 1. Nokia Online Kauppa Moderaattori

  Liittynyt:
  13/2/09
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8 Orange - and loving it
  Tervetuloa Nokia Online Kaupan omaan foorumiin!

  Nokia Online Kaupan löydätte osoitteesta www.Nokia.fi/Kauppa

  Tällä foorumilla Nokia Online Kauppa ilmoittaa muun muassa kampanjoistaan, tuotetarjouksista sekä uusien Nokia –laitteiden myynninaloitusajankohdista.

  Olemme myös halukkaita keskustelemaan ja ottamaan palautetta Nokia Online Kaupan tarjoomasta, käyttäjäkokemuksista ja palvelusta.

  Yllä mainitut aiheet ovat vain esimerkkejä, joten tulkaa rohkeasti keskustelemaan. Tällä foorumilla ei ole kuitenkaan tarkoitus toimia yleisenä Nokian asiakaspalvelukanavana. Sille on omat viralliset Nokia Care –palvelukanavat jotka löydätte www.nokia.fi sivustolta.

  Parhain terveisin,

  Nokia Online Kauppa

  www.nokia.fi/kauppa
   
 2. MGM

  MGM Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  14287
  Tykkäykset:
  3141
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Kiitos!

  Ja heti ensimmäiseksi vaikka tähän samaan ketjuun kommentti, että teillä on liian kalliit tuotteet Nokia Online Kaupassa.

  Kerro jokin erittäin hyvä syy, miksi kannattaisi ostaa teidän kautta, kun muualta saa (paljon) halvemmalla? Jotain kaupan päällisiä? Paremman palvelun Nokia Care Asiakastuesta? (tai palvelua yleensä). Parempaa laatua?
  Eli siis miksi kannattaisi ostaa teiltä? Luulisi Nokian pystyvän myymään omassa verkkokaupassa halvemmalla tuotteita, kuin muualla tai tarjota jotain muuta, miksi ostaa sieltä.

  Tällä hetkellä näyttää sentään olevan ilman toimituskuluja, mutta saisi olla aina, jos hinnat ovat noinkin kovia.
   
 3. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4006
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  S7 Edge, iPhone6
  Samaa mieltä ^^.

  Selvitys kyllä olisi tarpeen, välikäsiä kun olettaisi olevan vähemmän kun valmistaja myy suoraan omaa tuotettaan.

  Sama pätee myös Helsingin Flagship storeen.

  Voisin kuvitella ettei tältä foorumilta saa kovinkaan montaa asiakasta kalasteltua...

  Mutta tervetuloa vain. :)
   
 4. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4006
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  S7 Edge, iPhone6
  Pistetään tähän mukaan nyt sitten kysymys kun siihen kehoitatte:

  Milloinka 5800XM alkaa saamaan mustilla kuorilla? Tuleeko siitä "Comes With Music" malli?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42688
  Tykkäykset:
  363
  Ei se kai niin yksikertaista, valmistaja voi tuotteitansa hinnoitella niin että jälleenmyyjät eivät pärjäisi hinnoissa valmsitajan omelle kaupalle. se tuskin on valmistajan tarkoitus.
  Pikaisen vilausun mukaan ei ne nyt ihan mahdottomia ole, missään tapauksessa eivät ole halppisnettikauppojen tasolla, vaan sitä perus hintatasoa ilman tarjouksia.

  Toinenasia sitten saako asiakas halppiskauppaan verrattuna tuolta tarpeeksi lisäarvoa hinnalleen.
   
 6. kimmo Vieras

  Kimmo toivottaa omasta puolesta Nokiakaupan tervetulleeksi ja toivoo samalla että tästä osiosta tulisi aktiivinen ja hyödyttäisi molempia osapuolia. Kuluttajille tarkkaa ja asiantuntevaa tietoa yrityksen tuotteista/palveluista, yritykselle sitten asiakkaita.

  Tämä oli todella hyvä pointti, mitä ei välttämättä tule ajatelleeksi. Ei kait kukaan kivijalkakauppias/nettikauppa ota myyntiin luuria, jos suoraan valmistajalta saisi halvemmalla.
  Itse voisin maksaa jonkunverta lisähintaa yrityksen nimestä ja luotettavuudesta, verrattuna johonkin "mullonhalvimmatluurit.com"-nettikauppaan, toki kohtuullisuuden rajoissa.
   
 7. Hedgehog

  Hedgehog Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  15/10/04
  Viestit:
  4006
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  S7 Edge, iPhone6
  Mä funtsin tätä samaa, mutta en vaan jaksanu laittaa sitä tekstiksi. Eli lopputuloksemme on ettei Nokia tavoittele omalla nettikaupalleen kovaa myyntiä vaan pyörittää sitä vain että muutkin voisivat pitää hieman korkeampia hintoja?! Eli siis kyseessä on vain katteilla pelleily...

  Kerran olen käynyt tarkistamassa Nokian omasta kaupasta hinnat, silloin kun huomasin sellaisen heidän sivuillaan. Ei ole pahemmin tullut vertailtua muiden tarjouksia heidän hintoihinsa sen jälkeen.

  Ja mä ainakin luotan 100% esim puhelinkioskin palveluihin, joten en vain löydä mitään perustelua syytä mennä Nokian omaan shoppiin.
   
 8. Zator

  Zator

  Liittynyt:
  24/8/03
  Viestit:
  398
  Tykkäykset:
  4
  Hieno idea mutta liian kallista. Esim. puhelin maksaa 730€ kun sen muualta 560€ eli 170€ ero. On vain tyhmää maksaa liikaa. Noh jollain on rahaa joillain ei.
   
 9. MGM

  MGM Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  14287
  Tykkäykset:
  3141
  Puhelinmalli:
  OnePlus 3
  Miksi muuten teidän nettikaupassa, UK:ssa 5800:sen hinta on:

  Nokia 5800 XpressMusic
  £249.00=281€

  Ja suomessa siitä joutuu pulittaan 359€?
   
 10. Markkanen

  Liittynyt:
  20/1/07
  Viestit:
  849
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 6 Plus
  Se on Suomi-lisä.
   
 11. Crockett Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  17/11/03
  Viestit:
  2115
  Tykkäykset:
  159
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Mikä on Suomi-lisä?
   
 12. jupstejuho

  Liittynyt:
  13/10/08
  Viestit:
  31
  Tykkäykset:
  0
  Nokia on suomalainen yhtiö ja joudumme kuitenkin maksamaan täällä luureista kalliimpaa hintaa + tuotteet tulee täällä myyntiin paljon myöhemmin kuin muualla jossain mongoliassa... Tyhmää pönttöä pölijää idioottimaista outoa.. Eikö vain?
   
 13. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  25678
  Tykkäykset:
  4714
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Suomihan on Nokian prioriteetti numero 1. Suomihan on suuri siivu Nokian markkinoita? Sitten taas vähän laajuutta maailman katsomukseen. Eikä se että kyseessä on kotimainen tuote aina merkkaa sitä että hinnan tulisi olla alhainen. Mongoliassa kun ei taida alv 22% merkintää tuotteen hintalapussa olla. Tämähän on nimen omaan Nokia (ja muidenkin kotimaisten valmistajien) vika. Toiseksi, olemmehan leimattu hyvinvointi valtioksi jonka kuluttajilla ostovoima vain paranee. Juurikin eläkeläisten ostovoima nousi 20%.

  Kirjoittamasi teksti on kyllä.  Olemme nyt tänne saaneet Nokian edustajan (tai jopa useamman) jotka ottavat palautetta vastaan ja ovat halukkaita keskustelemaan tuotteistaan ja palveluistaan, joten arvostetaan vieraita sen vertaa että pidetään ketjun kulku asiallisena ja siistinä. Alku on ollut osittain hyvää joten jatketaan samaan rataan. Eiköhän maanantaina ala vastauksiakin tulemaan.
   
 14. Nokia Online Kauppa Moderaattori

  Liittynyt:
  13/2/09
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8 Orange - and loving it
  Kiitokset heti käyntiin lähteneestä keskusteluvirrasta! Pyrimme vastaamaan mahdollisimman ripeästi esitettyihin kysymyksiin, mutta lähinnä ma-pe välisenä aikana.

  Mitä hinnoitteluun tulee, Nokia Online Kauppa määrittelee tuotteille kulloinkin parhaaksi näkemänsä tason nimeomaan tälle kanavalle. Kuten varmaan kaikki ymmärtävät, me emme kommentoi emmekä vaikuta millään tavalla miten Nokia-tuotteiden jälleenmyyjät nämä määrittelevät. Hinnoittelu on kuitenkin jatkuvassa kehityksessä myös meidän omassa kuluttajakanavassa joten toivon että tämänkin foorumin lukijat sieltä käyvät hinnan ja tuotesisällön tarkistamassa ennen ostopäätöstään. Pyrimme pitämään tuotteiden hinnoittelun dynaamisena eli ns. päivän parhaita hintoja voi Online Kaupastamme ajoittain löytää. :)

  Kaupanpäällisiä tarjoamme tuotteillemme jatkuvasti. Esimerkiksi tällä hetkellä (tarjous loppuu tänään) Ystävänpäivätarjouksemme sisältää Musiikkiarvoseteleitä Nokia Musiikkikauppaan. Nokia 5320 XpressMusic puhelimen ostaja saa 100EUR edestä musiikkia kaupan päälle http://kauppa.nokia.fi/nokia-fi/pro...ocalbanner&banner=frontpage_teaser_Nokia_5320

  7610 Supernovan ostaja puolestaan saa 55EUR edestä musiikkia http://kauppa.nokia.fi/nokia-fi/pro...ocalbanner&banner=frontpage_teaser_Nokia_7610

  Toinen esimerkki tällaisesta lisäarvotarjouksesta parhaillaan on Nokia 5800 XpressMusic tuotteen yhteydessä saa huippulaadukkaat Bluetooth- kuulokkeet erikoishintaan. Lisäksi toimitus tälle paketille on tällä hetkellä ilmainen. (Tavallinen postikuljetus)
  http://kauppa.nokia.fi/nokia-fi/product.aspx?sku=3963813&cp=localbanner&banner=bundlebanner
   
 15. Nokia Online Kauppa Moderaattori

  Liittynyt:
  13/2/09
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8 Orange - and loving it
  Nokia 5800 XpressMusic mustilla kuorilla pitäisi näillä näkymin tulla myyntiin viikolla 11.

  Se on muuten todella hyvän näköinen, joten sitä odotellessa. :)

  Tuote tulee normaalilla Suomi- sisällöllä eli 3kk ääniohjaava navigointi + 25EUR edestä musiikkia Nokia Musiikkikaupasta. Comes With Music- palvelu ei ole siinä mukana.
   
 16. MEW3

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0
  Uusien lelujen saatavuus

  Näkyy olevan ennakkotilattavissa tulossa olevia malleja. Aika-ajoin Nokia tekee vehkeen jonka myyntiin tuloa jonkinlainen porukka odottaa niin ettei housuissaan meinaa pysyä. Joten kai Nokian kaupasta tilanneet saa vehkeensä ennen muita? Varsinkin kun he ovat usein liikkeellä meiningillä "maksaa mitä maksaa"?
   
 17. Nokia Online Kauppa Moderaattori

  Liittynyt:
  13/2/09
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8 Orange - and loving it
  Tosiaan tänään tuli uusi tulokas E-sarjaan eli Nokia E75 ennakkotilattavaksi Nokia Online Kaupasta. http://kauppa.nokia.fi/nokia-fi/pro...=localbanner&banner=frontpage_main_teaser_e75

  Toimitukset lähtevät useimmiten samaan aikaan muun jälleenmyyjäverkoston kanssa. Näin myös tämän tuotteen osalta. Toisaalta näiden uusien tuotteiden toimitusmäärät Suomeen saattavat aluksi olla pieniä, ja kun uudesta E-sarjan huippulaitteesta kyse niin tuote voidaan myydä loppuun nopeastikin. Ennakkotilaamalla varmistut tuotteen saannista ensimmäisten joukossa.

  Nyt kun tuotteen tilaa Nokia Online Kaupasta, saa toimituksen (Tavallinen postikuljetus) ilmaiseksi.

  Kaikki kyseisen tuotesarjan (E-sarja) ystävät, NYT tilaamaan Nokia E75. Toimitukset näillä näkymin viikolla 13!
   
 18. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  25
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Jotain pientä teknistä ongelmaa tuon Kaupan haun kanssa näyttäisi olevan.
   
 19. Nokia Online Kauppa Moderaattori

  Liittynyt:
  13/2/09
  Viestit:
  142
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8 Orange - and loving it
  Hmm.. Mitäköhän tuossa on päässyt tapahtumaan? Tuossa Haku-toimintoa juuri kokeiltuani näytti toimivan normaalisti. Jos muilla tämä toistuu niin laittakaa vaikka yksityisviestinä minulle!

  Kiitoksia tästä ilmoituksesta. Juuri tällainen palaute auttaa meitä kehittämään palveluamme aina vaan toimivammaksi!
   
 20. hookoo_

  hookoo_ Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  22/6/06
  Viestit:
  1515
  Tykkäykset:
  31
  Milloin N97 tulee ennakkotilattavaksi ja milloin toimitukset alkavat?
   

Jaa tämä viestiketju