Teliaksi muuttuminen toi myös uudet liittymät – käyttö EU-alueella jo samaan hintaan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Sonera-kyltti on vaihdettu Teliaan Teollisuuskadulla.


Soneran ja Tele Finlandin historian kirjoihin siirtämisen yhteydessä Telia on esitellyt myös uudet liittymätuotteensa.

Aiempien Soneran ja Tele Finlandin asiakkaiden liittymät ja muut palvelut säilyvät toistaiseksi ennallaan ja toimivat jatkossakin normaalisti – ainakin vielä nyt toistaiseksi. ”Uudistamme joitain palveluitamme kuluvan vuoden aikana, mutta näistä muutoksista ilmoitamme asiakkaille aina henkilökohtaisesti. Tämä koskee etenkin vanhimpia liittymiämme. Katsomme muutamien kuukausien päästä kokonaistilannetta uudelleen ja päätämme, millä aikataululla teemme kehitystä. Ennen pitkää tulemme yhdistämään kaikki liittymät osaksi uutta Teliaa”, toteaa Telia.

Telian uusissa liittymissä merkittävin muutos on EU-alueella käytön kuuluminen liittymän hintaan ilman lisämaksua. Näin valmistaudutaan jo kesäkuussa tulossa olevaan sääntelyyn ilmaisesta EU-alueen roaming-käytöstä.

Telian S- ja M-liittymäpaketit (tai itse kootun liittymän Mini- ja Reilu datapaketit) tarjoavat niin kotimaassa kuin EU-alueella yhteensä kuukaudessa 5 tai 10 gigatavua datasiirtoa osana kuukausimaksuaan. Rajattoman netin kotimaassa sisältävissä L- ja XL-paketeissa EU-alueen käyttö on rajoitettu 10 gigatavuun kuukaudessa.

Tarjolla vain verkkokaupasta on myös nyt tarjous, jossa 29,90 eurolla kuukaudessa saa 300 Mbit/s -nopeudella rajattoman netin kotimaassa, 250 minuuttia puheluita ja 250 kappaletta tekstiviestejä. EU-alueella datasiirto on tässä paketissa rajoitettu 15 gigatavuun kuukaudessa.

Vanhan liittymän päivittäminen uuteen on tällä hetkellä Telialla ilmaista.

Teliaksi muuttuminen tarkoittaa muutoksia myös muiden palveluiden nimissä. Esimerkiksi Sonera Viihde on jatkossa Telia TV.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom