Telia ottaa Hotmail-sähköpostipalvelun palveluihinsa.

sovelias

Vuoden foorumilainen -06/-05/-03
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.6.2002
Viestit
42678
Reaktiopisteet
362
digitoday.fi
Telia ottaa ensimmäisenä suomalaisoperaattorina Hotmail-sähköpostipalvelun matkapuhelintarjontaansa. Telian asiakkaat voivat halutessaan vastaanottaa Hotmail-sähköpostiviestinsä matkapuhelimiin tekstiviesteinä ja vastata viesteihin suoraan matkapuhelimesta.
 

lemon

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
1488
Reaktiopisteet
1
Tekstarien pikaviestintä valloittaa sitten sähköpostin. 130 merkillä kertookin sitten todella paljon. Tekstrien käyttö on neuvottu ainakin näin pikaisella tutustumisella hiven kankeahkosti ja toiminnallisuus on myös sitä, mutta mitä sitten tuolle mahtaa, kun ei ole kunnollista vuorovaikutusta. Myöskin nuo oletukset tulevat aiheuttamaan ongelmia. Siis poistoon ja vastaamiiseen tarvitaan aluksi viestin pyyntö, sitten siihen vastataan seuraavalla mössöllä. Ohjeista olisi saatu hivenen suoraviivaisempia. Ainakin näin tälläisellä pikaisella selaamisella ja pienellä kriittisellä asenteella. Kuitenkin ohjeet on kerrottu suhteelisen hyvin, mutta HINNAT OVAT TODELLA PIILOSSA! Sain pitkän aikaa etsiskellä hintoja, lopulta ne sitten löytyin UKK:sta, niin että pikaisella silmäilyllä niitä ei löydä. Voinen vain todeta että kallista on; 8 snt lähetetty käsky ja 16 snt vastaanotettu viesti. Taitaa jo Q:lla onlinessa tulla loppujen lopuksi edullisemmaksi. MSN:llä voi lukea vain 130 merkkiä kerrallaan tullutta viestiä. Q:lla taas kerraallaan saa sisälle jopa 8 kt:n viestin. Lähettämisessä rajoitus on myös 130 merkkiä ja Q:lla hyvällä onnella jopa 640 merkkiä. Kuitenkin molemmissa lähtettäminen on yhtä vikuliaista puuhaa.

Väittävät että roskaposteista ei tule ilmoituksia ja kuukaudessa on tietty määrä viestejä joita voi lähettää/vastaan ottaa ennen kuin järjestelmä estää automatiikan. Kaikkihan tunnetusti tietävät tuon Hotmailin spämmivapauden. Samoin tunnettua on että spämmärit orjallisesti käyttävät aina omia tunnistetietojaan lähettäjätiedoissa. Joten se siitä siivilöinnistä. Pelolla odotan vain sitä että nuo puhelinnumerot joutuvat(myydään) vääriin käsiin ja kansalle lähetetään 'sopimusehtojen mukaisia tiedotteita' (siis tilaamatonta mainontaan - tutummin spämmiä), josta yllättäen kansa joutuu maksamaan tulleista viesteistä ja hyvässä lykyssä mainostajalle jää vielä jotan käteen sekä kuittauksen viestin perille menosta, siis sontaa saa lähettää enemmän koska numero toimii ja viesteihin reakoidaan.
 

Canis lupus

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.7.2002
Viestit
2945
Reaktiopisteet
0
Rahastamisesta kysymys kuten telialla on tapana.

Hieman ovat myöhässä koska gprs on ylivoimainen
E-mail käytössä.
Mitähän tapahtuu liitteille jotka ovat palvelimella?
Tekstiviestissä ne eivät näy.

Eli miksi hakea posteja tekstiviestinä kun kaveri ne voi suoraan laitta puhelimeen.
Mutta jos haluaa katsoa E-mailit.
eikä ole gprs:ää eikä tietokonetta.
Mutta silloinkin kannattaa postit katsoa kirjaston koneelta.
 

Bird

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
4233
Reaktiopisteet
0
Vähän ihmetyttää, että mitä hyötyä jostain 130 merkin sähköpostista on kenellekään? Mulla on GD92:ssa mahdollisuus lähettää jopa 1000 merkin sähköpostiviestejä, tasan kaksi kertaa käyttänyt edes sitä.. molemmilla kerroillakin täysin kokeilumielessä. Ihan tavallisella tekstiviestillä tavoittaa ihmiset käytännössä aina helpommin, edullisemmin, nopeammin ja varmemmin kuin leikkimällä jollain kännykän sähköpostilla. :p
 

Katti

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.6.2002
Viestit
1553
Reaktiopisteet
61
Puhelinmalli
Nokia 5, Nokia 6.1, Honor9
Tuolta löytyi kerrankin toimiva ja helppo ratkaisu GPRS puhelimelle. Kiitos JPS:n.
Kaksi painallusta ja posti on auki! http://medios.fi/mail/ohjeet/
 
Top Bottom