1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Telia Online 10, muilla operaattoreilla vastaavaa?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Marjo., 23/7/03.

 1. Marjo.

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  777
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Käytän tällä hetkellä GPRS-yhteyksiin otsikossakin mainittua Telian Online 10-palvelua, jossa saa 5 euron kuukausimaksulla siirtää 10 megatavua dataa (ylimenevät 2,50e/mega). Tarvitsen GPRS:ää vain satunnaiseen mailien lukemiseen (ilman liitteitä) ja surffailuun Palmilla, eikä ole pelkoakaan että tuo 10 megaa ei kuukaudeksi riittäisi.

  Haluaisin kuitenkin päästä eroon toisesta liittymästäni (dna ja tuo Telia) niin, että pidän dna:n numeron. Ongelmana on vain se, etten enää saa uutta Telian liittymää vanhalla numerolla. :/

  Joku Telian myyjä sanoi (toukokuussa...) että ikinumeroiden tullessa pitäisi olla mahdollista tavallaan yhdistää nuo liittymät, niin että saisin siirrettyä tuohon olemassaolevaan Telian liittymääni dna-liittymäni numeron. Mahtaakohon tuo oikeasti onnistua noin? Vähän epäilyttää...

  Pitkän pohjustuksen jälkeen kysymys siis kuuluu, että onko jollain operaattorilla edes lähellekään samanlaista GPRS-palvelua? 100 megaa 15-20 eurolla ainakin maksaa liikaa. Noita "pikkuoperaattoreita" on niin paljon, etten ole yhtään kärryillä niiden nimistä tai hinnastoista, isompien hintoja olen sentään osannut Ihan Itse selvittää. ;)
   
 2. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Äkkiseltään veikkaan ettei onnistu, Telian liittymiähän ei enää "uutena" saa.
   
 3. Esa Vuolas

  Liittynyt:
  26/2/03
  Viestit:
  475
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  Soneralla on ainakin open data, johon sisältyy 1mb tiedonsiirtoa, hintaa ~6e/kk.
   
 4. Anonymous

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  0
  Telian palvelu= 10 MB/kk, 5 euroa/kk
  Soneran palvelu = 1 MB/kk (!!!), 6 euroa/kk

  Kumman itse ottaisit? Monta syytä ottaa mielummin Telia.

  Jos vielä pilkkua viilaisin kun niin tykkään siitä niin Mega lyhennys iso M, byte puolestaan iso B, bitti taasen pieni b..ettei mee käsitteet sekaisin. Tosin kyllähän tosta saa selville että puhutaan byteistä eikä biteistä mutta...ja voi näin Suomessa kun ollaan niin puhua reilusti tavuistakin byten sijasta. ;)
   
 5. joggey

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  447
  Tykkäykset:
  4
  Saunalahdelta poistuu elokuussa kuukausimaksu gerpsistä, joten maksettavaksi jää 2 eypoa/mega. Muutaman megan liikenteellä kai tällä hetkellä halvin vaihtoehto?
   
 6. Marjo.

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  777
  Tykkäykset:
  16
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Hm. Toi vois jo olla esim. TiVKorin kanssa ihan kilpailukykyinen vaihtoehto nykyiselle. Ei tule kovin moneen liittymään noita tekstareita lähteteltyä, ja määräkin pysyy Sauniksen "rajattomuuden" puitteissa. :p
   
 7. jonnibal

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  "Saunalahdelta poistuu elokuussa kuukausimaksu gerpsistä, joten maksettavaksi jää 2 eypoa/mega. Muutaman megan liikenteellä kai tällä hetkellä halvin vaihtoehto?"  Cubiolla kai 1,75 €/ mega, mutta taisi olla myös samansuuruinen kk-maksu lisäksi?
   
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
   

Jaa tämä viestiketju