Teleyhtiön työntekijä sai urkinnasta tuomion

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja J.J-75, 10/5/07.

 1. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  Varmasti, kuten myös tuo sakkotuomio minkä äiti saanut yrittäessään teinitytön tekemisiä selvittää.
  Operaattorin urkkimisia en puolustele, enkä työntekijöiden kyttäämistä, mutta itselläni on kyllä välillä sellainen tunne että vanhempien mahdollisuuksia puuttua lastensa tekemisiin rajoitetaan usein liikaakin.
  Tässäkin ymmärtääkseni äitipuoli yritti vaan hieman pysyä "menossa mukana", varmastikin jonkunasteisia erimielisyyksiä nuoren ja vanhempien välillä menemisistä ja tekemisistä.
  Varmasti on tiedossa että kiellettyä, kun kerta noinkin pitkään työskennellyt operaattorilla, ehkei sitten osannut ajatella että koskee ihan omiakin lapsia, joiden kasvatuksesta on vastuussa.
  [OT]
  Itselläni pari teini-ikäistä tyttöä ja joskus tuntuu että parempi kun ei olisi koko m-puhelinta keksitty. Ennen muinoin lankapuhelimen aikaan ei tullut kolleilta soittoja puolilta öin jne.
  PS ja jos joku sanoo, että puhelimet voi ottaa pois, niin sitäkin on harrastettu. kokonaan ei kuitenkaan viitsi ihan kaikkea kieltää.
  [/OT]
   
 3. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Ei ei.. se on totta. Parempi vaa että soittaa ettei ikkunoihin tuu yöllä kolkutteleen ja vie tyttöjä maailmalle. heh...

  On varmaan liian epätoivoseen tilanteeseen ajatunu kun ei yhtään tiedä toisen menoista. Mut kyl nuorellakin pitää ymmärtää että vanhemmat tahtoo parasta ja jos se ei sillon ole sitä, pitää ymmärtää, ettei tahallaan kukaan toiselta puhelinta pois ottaisi. Tai näinhän ei semmosta kuvaa saisi tehdä... Puhelin kiinni yöllä ja jättäminen puhelinpöydälle sovitusti, vois olla ihan oikein. Ei kukaan yöllä semmoseen "vonkaamiseen" halua herätä ;) kutsu joku jätkä sitte saunomaan ja kato onko niistä edes vävyehdokkaiksi, vähän jotaa puusavottaa tms... Pitää sitä osata "kiusata" takasin vähän... Sitte on helpompi perustellakin, eihä siitä oo mihkää semmoseen mitä miehet tekee kato... ;))
   

Jaa tämä viestiketju