Mobiili.fi Telegram päivittyi – nyt voit muokata viestejä myös lähetyksen jälkeen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 16/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]WhatsAppin ja muiden pikaviestimien kanssa kilpaileva Telegram on saanut hyödyllisen päivityksen. Uudistuksiin kuuluvat esimerkiksi mahdollisuus kirjoitusvirheiden korjaamiseen ja aiempaa helpompaan muihin käyttäjiin viittaamiseen.

  Telegram sai viimeksi suuren päivityksen huhtikuussa. Tuolloin sovellukseen saapuivat uudet bottityökalut ja vino pino valmiita mediaa tarjoilevia botteja.

  Nyt sovellus on päivittynyt versioon 3.9.0. Eräs suuri uudistus on mahdollisuus muokata jo lähetettyjä viestejä esimerkiksi kirjoitusvirheiden poistamiseksi. Kaikki Telegram-viestit ovat muokattavissa kahden päivän ajan lähetyksestä alkaen.

  Lisäksi ihmisiin viittaminen ryhmäkeskusteluissa on aiempaa helpompaa. Kun viestikenttään kirjoittaa @-merkin, saa heti tarjolle listan josta haluamansa käyttäjän voi valita. Näin sanansa voi kohdistaa tehokkaammin tietyille ihmisille.

  Hakuominaisuudet ovat myös saaneet parannuksia. Telegramin mukaan yleishaulla pääsee aiempaa nopeammin tuoreisiin keskusteluihin esimerkiksi käyttäjiä hakemalla. Paljon käytetyt botit taas löytyvät suoraan liite-valikosta viestien yhteydessä.

  [​IMG]
  Viestien jälkimuokkausta Telegramissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju