Tele Finlandista

Keskustelu osiossa 'Mikä liittymä minulle?', aloittaja Riquu, 2/2/12.

 1. Riquu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/11
  Viestit:
  75
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  -
  Selasin operaattorien sivustoja ja Tele Finlandilta löytyi sopivan hintainen liittymä, muutama kysymys kuitenkin. Saunalahdella on menty tähän asti, mutta kannattaako siitä vaihtaa tähän?

  Tilaisin siis puhelimen ja liittymän, puhelimen 12kk sopimuksella ja kertamaksulla pois, että jää vain liittymä kuukausihintaan. Saanko siis 12kk kuluttua puhelimen sim-lukituksen pois, ja onko joillain ollut siinä ongelmia sopimuskauden päättyä? Liittymäksi löytyi "perus" -liittymä ja "Netti" + lisänopeus. Onko Tele Finlandilla netin datan käyttö rajaton vai rajattu, kuten Soneralla? Toimiiko netti hyvin vai katkeileeko vähän väliä niin kuin Saunalahti? Tai ainakin mulla SL netti katkeilee jne.

  Ja vaikka liittymässä on 2 vuoden ajan joku tarjous niin eihän se silti ole 24kk määräaikainen, että saisin 12kk kuluttua vaihdettua liittymän, jos haluaisin?
   
 2. Pikkuhannu

  Pikkuhannu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  11   0   0

  Liittynyt:
  13/6/07
  Viestit:
  1371
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia Lumia 830
  Onko kaikki tf:n luurit sim-lukittuja?
  Näin ainakin sanotaan jossain sivustolla...
  Lumiasta kova tarjous, mutta sauniksen kanssa pakkoliitto, enkä muutenkaan ole vaihtamassa...
   
 3. -VJ- Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  7/11/04
  Viestit:
  407
  Tykkäykset:
  28
  Puhelinmalli:
  Galaxy S6, iPhone 4S
  Tele Finlandilla on samoin kuin Soneralla että liittymälle otetun puhelimen voi vaihtaa 6 kk kuluttua kunhan maksaa edellisen ensin kokonaan pois.

  TF:n mokkulaliittymälläni siirtelin viime kuussa yli 40 gigaa ilman mitään ongelmia ja hidasteluita, tosin hekin sopimuksessaan varaavat mahdollisuuden rajoittaa nopeutta jos "kohtuullisen käytön" raja ylittyy.

  Vaimo on pari luuria ostanut TF:n nettikaupasta, Nokia E63 ja jokin HTC, eivät olleet lukittuja vaikka nettipalstoilla toista väitettiin. TF:n palstalla kerrottiin äskettäin että vain iPhone on verkkolukittu, muut lukitsemattomia. Lumiasta en osaa sanoa, ehkä pitäää tehdä sopimus kuten vaimoni teki: "luuri tulee takaisin bumerangina jos on verkkolukittu".

  Kahden vuoden tarjoukset on ansa, kannattaa selvittää mikä se oikeasti on ja sitooko se numeron?

  Datan toimivuus on käyttöpaikasta kiinni, minulla Saunalahti ja TeleFinland mokkuloissa ja toisaalla toinen parempi ja toisaalla toisinpäin. Yleensä ottaen Soneran verkko pätkii käytössäni vähemmän, vaikkakaan kaikkialla ei huippunopeutta aina irtoa. Mutta vajaa mega tasaista kyytiä on käytössä selvästi parempi kuin 5 megan purskeet taukojen välillä.
   
 4. RahkaReisi_RR

  RahkaReisi_RR Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  34   0   0

  Liittynyt:
  5/6/08
  Viestit:
  1206
  Tykkäykset:
  242
  Puhelinmalli:
  iphone 6S
  Mites se nyt menee?tf kytky liittymä jossa puhe,txt ja data paketti. Nyt kiinnostaisi vaihtaa saunalahteen. Elisa shopitissa sanoi että paketit tippuu pois ja maksan tflle vain perusmaksun/kk ja.mahdollisen laitemaksun. Onko totta?
  Sent using Board Express
   
 5. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Pakettien tippuminen ei kai automaattisesti tapahdu, mutta ennen numeronsiirron tilaamista kannattaa vaihtaa om liittymätyyppi peruslittymäksi ja poistaa kaikki maksulliset lisäpalvelut. Tämän jälkeenhän ei sitten ole maksttavana kuin ne minimit määräajan päättymiseen saakka.
   

Jaa tämä viestiketju