Tele Tele Finlandin osoiterekisterissä ongelmia

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja tipi, 21/10/07.

 1. tipi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  Kesäkuun alussa muuttaessani ilmoitin uuden osoitteeni TF:lle ja kaikki toimi kuten piti muutaman kuukauden, laskut tuli uuteen osoitteeseen jne.
  Yllätykseni oli melkoinen, kun uusin lasku päivätty 16.10. oli lähetettykin vanhaan osoitteeseen. Ja tarkistin tiedot oma liittymä sivuilta ja sinne oli jostain ilmaantunut tämä vanha osoitteeni takaisin. Samoin Eniron tiedoissa oli palautunut vanha osoite, niillehän tieto menee käsittääkseni TF:n kautta. Vaihdoin oma liittymän kautta takaisin uuden osoitteen ja laitoin palautetta TF:lle. Saa nähdä tuleeko vastausta. Onko jollekin muulle käynyt samoin. Aika ihmeellistä toimintaa, onkohan palautettu jostain varmuuskopiosta osoiterekisteriä?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Muutiko laskutusosoitteen vain omasi? onko väestörekisterissä uusi osoite?
   
 3. tipi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  Kaikki osoitteet on vaihdettu myös väestörekisteriin ym.
  Lasku tuli käännettynä uuteen osoitteeseen, vaikka en ole maksanut postin vaatimaa maksua jatketusta postin kääntämisestä. Eli postin ei olis tarvinnu lähettää sitä edelleen.
   
 4. jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Itse asiassa olisi pitänyt - postilla on käsittääkseni kirjeen kanssa toimittamisvelvollisuus vaikka eivät sitä mainostakaan jos kerran uusi osoite on tiedossa / helposti selvitettävissä.

  Asiaan; itselleni oli myös mennyt lasku vanhaan osoitteeseen vaikka uuteenkin osoitteeseen on jo kirjeitä tullut. No onneksi oli porukoiden osoite jonka kaivoivat esiin, ei suurta vahinkoa sattunut.
   
 5. tipi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  Eipä ole tullut toistaiseksi TF:ltä mitään vastausta kyselyyn, enkä ole ilmeisesti ainut jolle on näin käynyt.
   
 6. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Silloin kun muutin ja oli tuo TF vasta sen muuttoni jälkeen... Mulle tuli laskuja ihan normaalisti. Sitte kun lopetin liittymän, tuli puolivuotta jo sovittu lasku jälkikäteen, joka oli postitettu vanhaan osoitteseeni. Eli siis karhusivat laskua joka oli sovittu jo ajat sitten. En tajua mistä ne sen kaivoivat, vanhan osoitteeni ja miksi sinne lähettivät ensin. Merkittävää oli se, että ulosotosta tuli se lasku suoraan. Ilman mitään ilmotusta. Lopulta kun selvitin asiani ja kaikki ok.. pyysin vielä poistamaan varmuudeksi kaikki osoitteeni heidän tietokannoistaan. Se on oikeus tehdä.
   
 7. tipi

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/1/03
  Viestit:
  112
  Tykkäykset:
  0
  Nyt tuli TF:ltä vastaus:

  Hei!

  Meille osoitetiedot tulevat Väestörekisterikeskukselta, ja tällä hetkellä päivittymisissä on jokin virhe sillä asiakkaillemme päivittyy heidän vanha osoitteensa. Vika on tiedossa ja sitä korjataan parhaillaan joten toivottavasti se saadaan pian kuntoon. Pahoitteluni tästä sekaannuksesta!

  Ystävällisin terveisin

  ***** *****

  Tele Finland Laskutus
   

Jaa tämä viestiketju