Tele Tele-Finlandin luokaton huoltopalvelu

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Dirlandaa, 11/11/12.

 1. Dirlandaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/11/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia 900
  Pakko avautua. Avovaimoni tilasi hommasi Tele-Finlandilta kytkynä lumia 900:n. Ensimmäisenä käyttöpäivänä ilmeni ongelmia. Puhelu kuulosti tukkoiselta (kuin puhuisi tyynyn alta jne,) ja kaikui oudosti vastaanottajan päässä (toisti puhelun vastaanottajan äänen, kiersi). Huolto siis kutsui.

  Puhelin tuli pari päivää sitten huollosta oltuaan siellä vaivaiset 5 viikkoa. Testipuhelun aikana selvisi, että kaikuongelma oli hävinnyt, mutta avovaimoni ääni kuulosti edelleen siltä, kuin tulisi maan uumenista. Ohessa lainaus kirjoitusvirheineen korjauskuvauksesta: "Mikrofoni suojus vaihdettu. Ohjelmisto päivitetty. Toiminnot testattu ok. Sms "viivästys odottaa varaosaa"".

  Eli osia on vaihdettu ja testattu toimivaksi, mutta puhelin on edelleen käyttökelvoton ydintoimintonsa suhteen. Miksi huoltoihmiset eivät ole testanneet puhelimen toimivuutta esim. testisoitoilla tms. on minulle mysteeri. Tehdasasetusten palauttaminen ja muut peruskikat eivät parantaneet ongelmaa.

  Ei siis auta muu kuin lähettää luuri takaisin huoltoon ja toivoa parasta. Harmittaa vietävästi, koska muiden ominaisuuksien suhteen puhelin vaikuttaa mainiolta.

  Toivottavasti muilla on ollut parempi tuuri kyseisen lafkan suhteen.
   
 2. Mash1 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/2/11
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  Täytyy nyt sen verran korjata, että Telehän ei korjaa noita vaan taitaa olla Optima mihin Tele ne laittaa korjattavaksi eli Optimalle vaan palautetta että menee oikeaan osoitteeseen.

  Ymmärrän mieliharmin ja kanattaa tiestysti Telellekin laittaa palautetta, että huolto kesti ja oli luokatonta mutta jos pyytelet esim. Teleltä jotain hyviktyksiä niin kannattaa tehdä ihan asiallisesti. Oon huomannut, että toimii yleisesti paremmin ;)
   

Jaa tämä viestiketju