Tele Tele Finland ja puhepaketti - laskutus hiukan sekaisin...

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Haemy77, 15/12/04.

 1. Haemy77

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/1/04
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Ihan vain varoituksena muillekin.

  Puhepaketin 19,90 kuukausimaksua ei oltu veloitettu ja kaikki minuutit oli sitten laskutettu 9,9c/min hinnalla. Laskun summa pompsahti samalla tuplaksi.

  Uusi tuote ja kaikkea joten hiukan oli odotettavissa. Rupeaa vain hiukan rasittamaan tämä touhu, kun saa jatkuvasti tarkistella laskua ihan ajatuksella ja olla huomauttelemassa laskutusta josta vastauksen saaminen kestää. Sama meno kun tuntuu olevan kaikilla operaattoreilla...
   
 2. aimo Vieras

  0   0   0

  Re: Tele Finland ja puhepaketti - laskutus hiukan sekaisin..

  Outoa miten aina muille sattuu. Mulla on ollut Elisan liittymä vuodesta 1997, ja kaikki laskut ovat olleet aina oikein (kaikki tarkistettu, viimeaikoina tosin vain "noin suurinpiirtein").

  Yhden vuoden oli Saunalahden liittymä, ja sielläkin laskutus oli oikein. Nyt Kolumbus ollut hieman vajaan vuoden eikä edelleenkään ongelmia. Näyttää jotenkin kerääntyvän nuo laskutusvirheet vain joillekin...
   
 3. BuZu Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  1509
  Tykkäykset:
  0
  Re: Tele Finland ja puhepaketti - laskutus hiukan sekaisin..

  Oletko muistanut lotota? ;)
   
 4. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  Soneralla vuodesta 1998, kertaakaan ei ole veloitettu liikaa, kerran on unohtunut yksi puheaikahyvitys, joka korjaantui muutamassa minuutissa aspan kautta. En siis kanna mitään kirjaa mukanani johon merkitsisin soitetut puhelut sekunnilleen, mutta ei laskussa ole ikinä mitään ollut mitä olisin edes epäillyt sinne kuulumattomaksi.

  Että ei tuo nyt ihan jokapäiväistä ole ainakaan kaikilla operaattoreilla kuten ensimmäisestä viestistä ymmärtäisi.
   
 5. Hintabongaaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/04
  Viestit:
  198
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE K600i + Saunalahti Ykkönen
  No ei varmasti jokapäiväistä. Mulla on ollut vuosien varrella kerran pari laskutusongelmia Soneran, Radiolinjan/Elisan ja DNA:n liittymillä. Radiolinjalla/Elisalla niitä on ollut eniten. Ilman laskutusongelmia olen selvinnyt Telian ja Tele2:n liittymillä (Saunalahdelta ei ole vielä ehtinyt laskua tulla, kun hommasin liittymän vasta muutama viikko sitten).
   

Jaa tämä viestiketju