Tekstiviestien siirto vanhalta puhelimelta toiselle?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja jamiimaj, 2/10/06.

 1. jamiimaj

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/05
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Onko kukaan onnistunut siirtämään helposti vanhoja tekstiviestejä series 60 puhelimelta toiselle? Ei taida sillä puhelimien omalla siirto-ohjelmalla onnistua? Saisiko Pc Suiten kautta?
   
 2. TunTuri Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/06
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Näin E70 -luurilla:

  Itse tein rankemman luokan deleten koko puhelimelleni (uus firmis, ja muistikorttia samalla formatoin ihan muuten vaan)..

  Viestit otin talteen ennen firmiksen päivitystä kopioimalla ne e: -asemalle (muistikortille) ja kopioimalla muistikortinlukijalla private -kansiosta 1000484b -kansion talteen. Muistikortin forkkaus, firmiksen päivitys, tyhjälle muistikortille tuo private -piilokansion luonti ja tuo 1000484b -kansio sisältöineen takasin kortille.

  Puhelimessa mäni sitten viesteihin ja valikoin asetuksista käytettäväks muistiks muistikortin ja hahaa, viestit näkyivät kuten ennenkin.

  Numeroita en laittanut talteen, koska niitä oli alunperinkin puhelimessani tallessa se 4 kpl, joiden uudelleen kirjotus ei tuottanu päänvaivaa (siis laiskuuttani en ollut jaksanut laittaa kuin 4 kpl noita nimiä tuohon luuriin.. nyt niitä on taas enemmän)
   

Jaa tämä viestiketju