1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Tekstari motosta nokiaan?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Ernesti, 2/7/06.

 1. Ernesti

  Liittynyt:
  14/1/06
  Viestit:
  156
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Mitenkäs on, äsken lähetin kaverille viestin ku sillä ei ollu kännykkä päällä. Se oli noin 5 viestiä yhteensä ja mua alko arveluttaan että meneeköhän se ollenkaan perille? Kuinka kauan viestit säilyy? Ja onko motorolassa ja nokiassa erilainen ketjutettujen viestien tuki, vai näkyykö ne molemmissa samalla tavalla? Puhelimena on MPx220 ja toisesta ei aavistustakaan, joku nokialainen luultavasti. Viesti on erittäin tärkeä koska en ole tavannut henkilöä pitkään aikaan ja... No mitäpä mää tätä teille tarinoin :D Kunhan saan vaan vastauksen niin kaikki on hyvin.
   
 2. apache

  apache Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  22/4/03
  Viestit:
  7461
  Tykkäykset:
  508
  viestit säilyvät viestikeskuksessa maksimissaan viikon, tosin aika riippuu siitä mitä olet omiin tekstiviestiasetuksiisi määritellyt
   
 3. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Tärkeille viesteille käytetään Välitystietoja (Report)
  Users may choose to request delivery reports, which can provide positive confirmation that the message has reached the intended recipient, but notifications for failed deliveries are unreliable at best.
   
 4. J.J-75 Bannattu tunnus

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230

Jaa tämä viestiketju