Teknologiayhtiöt yhdistivät voimansa Trumpia vastaan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10466
Reaktiopisteet
37

Teknologiayhtiöiden johtajat tapasivat Trumpin kanssa ennen virkaan astumista.


Laaja joukko yhdysvaltalaisia teknologiayhtiöitä vastustaa presidentti Donald Trumpin asetusta maahantulokiellosta.

Yhteenså 97 eri teknologiayhtiötä on allekirjoittanut Yhdysvalloissa valitustuomioistuimelle toimitetun kirjeen maahantulokiellon vastustamisesta.

Kirjeen allekirjoittaneiden joukossa ovat muun muassa Apple, Facebook, Google, Intel, Microsoft, Netflix ja Twitter. Mielenkiintoisesti joukosta puuttuu esimerkiksi Tesla, jonka toimitusjohtaja Elon Musk on vielä mukana presidenttiä talous- ja työllisyysasioissa neuvovassa neuvostossa. Uberin toimitusjohtaja Travis Kalanick jätti saman neuvoston viime viikolla Trump-myönteisyydeksi tulkittujen toimien aiheutettua laajan DeleteUber-kampanjan.

Tällä hetkellä Trumpin määräämä maahantuontikielto ei ole voimassa, sillä oikeusistuin perui sen toimeenpanon perjantaina eikä oikeus hyväksynyt Trumpin hallinnon viikonloppuna tekemää valitusta asiassa. Trump haluaisi kieltää täysin maahantulon Yhdysvaltoihin seitsemästä muslimienemmistöisestä maasta.

97 allekirjoittaneen yhtiön mielestä maahantulokielto aiheuttaa niiden toiminnalle suurta haittaa. Se vaikeuttaa rekrytointia sekä vaikeuttaa toimintaa myös kansainvälisesti.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom