Tehdashuolletun ja uuden ero?

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kultapyssy, 24/3/06.

 1. kultapyssy

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/6/03
  Viestit:
  104
  Tykkäykset:
  0
  Eli kyseessä oisi 8910i ja mikä mahtaa olla todellinen käytännön ero toimivuudessa ja kestoiässä tehdashuolletun ja uuden kapulan välillä?

  Käsittääkseni tehdashuolto kyseisessä mallissa tarkoittaa:
  - kaikki uudet kuoret
  - uusi näppäimistö
  - uusi akku

  Puhelin myös varmaankin puhdistetaan pölyistä ja kaikkien osien toimivuus tarkistetaan, mutta tehdäänkö muuta sitten? Eli laitteen koneeseen tai näyttöön ei kosketa? Ja tämän tekee kaiketi joku Nokian virallinen korjaaja?

  Mikä tälläisen arvo olisi suhteessa uuteen?
   
 2. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kyllä tuon voi rinnastaa lähes uuteen kaupan luuriin. Yleensä jos tehdään huolloissa ns swap vaihto, niin vanhasta luurista tulee vanhat kuoret,vanha akku mukaan, eli pelkkä koneisto vaihdetaan. Mutta on myynnissä myös tehdasuusi nimellä myytäviä luureja, jotka ovat kyllä priima tavaraa, mutta takuun kanssa saattaa tuottaa ongelmia. Ei välttämättä ole täyttä takuuaikaa. Se kannattaa aluksi selvittää ja sitten tehdä ihan priimasta luurista kaupat. itellä ollut pilvin pimein swappeja ja tyytyväinen ollut. Tehdasuuteen tulee yleensä mukaan kauppiaasta riippuen kaikki muu paitsi itse alkuperäinen pahvilaatikko.

  Jos takuut ja hinta kunnossa ,niin tee kaupat rohkeasti vaan. Ajantawaratilla esimerkiksi on monesti ollut edm puhelimia myynnissä ja ainakin omien kokemusten kautta erittäin hyviä pelejä. Ainakin viimeksi ostettu kommu edelleen ollut huoltovapaa ilman ongelmia.
   

Jaa tämä viestiketju