Mobiili.fi Tech Media Finland yhdistää itsenäiset teknologiasivustot – Mobiili.fi mukana

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2093
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  [​IMG]

  Mobiili.fi yhdistää voimansa mediamyynnissä muiden merkittävien itsenäisten suomalaisten teknologiasivustojen kanssa.

  Yhteistyömme tuloksena syntynyt Tech Media Finland on uusi itsenäisten teknologiasivustojen yhteenliittymä, joka tarjoaa mainostajille keinon tavoittaa teidät arvoisat lukijamme, teknologian aikaiset omaksujat ja kokeilijat, helposti kerralla.

  Yhteistyön tavoitteena mukana olevien sivustojen näkökulmasta on kestävän ja kasvavan toiminnan jatkaminen sekä sisällöntuotannon turvaaminen.

  Tech Media Finland koostuu seuraavista julkaisuista: AfterDawn, Hardware.fi, Hinta.fi, Mobiili.fi sekä Puhelinvertailu. Mukana olevista toimijoista osa on ollut keskeisessä osassa Suomen teknologiajournalismia jo 90-luvulta lähtien.

  Tech Media Finland tarjoaa asiakkaille myös heidän tarpeisiin räätälöityjä natiiviratkaisuja, jotka ottavat huomioon kunkin mukana olevan palvelun erityispiirteet ja tuovat mukaan myös palveluiden sosiaalisen ulottuvuuden.

  Mobiili.fin kaltaisten teknologiasivustojen käyttö on pirstaloitunut vahvasti mobiiliin, tableteille, sosiaaliseen mediaan ja perinteiseen tietokoneella tapahtuvaan käyttöön. Samaan aikaan teknologiaa seuraavat kuluttajat vaativat yhä enemmän kuhunkin julkaisuun parhaiten sopivaa mainontaa. Tähän haasteeseen Tech Media Finland tavoitteena on tarjota valmiit, koetellut ratkaisut, jotka laajentavat mainontaa ja markkinointiviestintää perinteisten bannerimainosten ulkopuolelle.

  Tech Media Finlandin mainosmyynnistä vastaa Diamonds & Pearls.

  Lisätietoa Tech Media Finlandin sivuilta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju