Taskupuhelut kuriin? (Samsung ja Android 4)

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Jyre, 10/11/12.

 1. Jyre

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/12
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy SII
  Terve!

  Puhelin: Samsung Galaxy S2
  Onko olemassa sellaista simppeliä ja ilmaista sovellusta jolla saisi blokattua ei halutut "taskupuhelut"
  Eli sovelluksen pitäisi osata blokata vain puhelimesta lähtevät puhelut, kaikki muut voisi pysyä ennallaan.

  Koitin näitä erinäisiä suojaus asetuksia kuten se sormella tehtävä kuvio tai pin koodi lukitus jottei näppäimet aukeaisi, mutta sitten niihin tulee se hätäpuhelu mahdollisuus joka olisi vielä nolompi kuin jo kerran sattunut taskupuhelu äidille ;D

  Android marketista löytyy monenlaista call blocker ohjelmaa mutta en oikein ymmärtänyt muuta kuin sen että niissä oli enimmäkseen esto jolla voi sulkea saapuvat puhelut..
   
 2. Wiewer

  Wiewer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/12
  Viestit:
  155
  Tykkäykset:
  27
  Puhelinmalli:
  Samsung - Note 8
  No ihan perus "must" ohjelma Androidillehan on tuo Call Confirm. Eli ohjelma kysyy/varmistaa, soitetaanko. Kyllä aikamoista taskubiljardia saa pelailla, jos tuolla saa vahinko puheluita aikaiseksi.

  Muutenkin tuo on pelastanut jokusen nolon tilanteen, esim. vaikkapa yö myöhään, kun on tullut selailtua osoitekirjaa ja vahingossa pyyhkäissyt soita "komennon". Tällöin on hyvä, kun ohjelma kysyy, haluatko todella soittaa.

  Jos käytössä on se sormella tehtävä kuvio tai pin koodi näyttö lukitus, niin tämä ohjelma EI estä hätäpuhelun lähtemistä, jos onnistut taskussa painamaan näytöstä kohtaa hätäpuhelu ja sen jälkeen näppäilet 112 ja sitten painat vielä soita.
   

Jaa tämä viestiketju