1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Tarjouskampanjat

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja tuosu, 17/12/03.

 1. tuosu

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Kuinka kauan näitä viljellään, milloin esim. viime vuonna nämä joulun tarjoukset loppuivat ja puheaikoja ei enää saakaan? Onko esim. hiihtolomien aikaan helmikuussa taas tarjouksia.

  Voisiko joku päivittää listaa olemassa olevista liittymän vaihto/avaus -kampanjoista.
   
 2. Tanjuzka

  Tanjuzka Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3324
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Iphone 5S
 3. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Karkeasti ottaen (ei pidä mitenkään "automaattisesti" paikkaansa) vuodessa on nelisen huippukohtaa matkapuhelinalalla; joulukuu, myös joulunjälkeiset "välipäivät" on tietenkin näistä kovinta aikaa. Lisäksi koulujen loppumiselle ajoittuva aika luonnollisesti, eli alkukesä, yleensä siitä voidaan jatkaa suoraankin heinäkuulle, mutta heinäkuu on takavuosina ollut myös hyvää kauppa-aikaa - numeron siirrettävyys tietysti vääristi tilannetta aika paljon tänä vuonna. Seuraava "piikki" löytyy taas koulu-yhteyksistä, eli syksyn saapuessa yleensä laitetaan jotain kamppista kaikilta.

  Viime vuosina noita kamppiksia on ollut lähestulkoon koko ajan jotain voimassa, mutta tuossapa noin varsin karkeaa arviota. Helmikuuta laskisin itse vähän hiljaisemmaksi kuukaudeksi, mutta mistä sitä koskaan tietää mitä markkinamies aikoo...
   

Jaa tämä viestiketju