Tarjouskampanjat

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja tuosu, 17/12/03.

 1. tuosu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Kuinka kauan näitä viljellään, milloin esim. viime vuonna nämä joulun tarjoukset loppuivat ja puheaikoja ei enää saakaan? Onko esim. hiihtolomien aikaan helmikuussa taas tarjouksia.

  Voisiko joku päivittää listaa olemassa olevista liittymän vaihto/avaus -kampanjoista.
   
 2. Tanjuzka

  Tanjuzka Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  11/7/02
  Viestit:
  3338
  Tykkäykset:
  11
  Puhelinmalli:
  Iphone 7
 3. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Karkeasti ottaen (ei pidä mitenkään "automaattisesti" paikkaansa) vuodessa on nelisen huippukohtaa matkapuhelinalalla; joulukuu, myös joulunjälkeiset "välipäivät" on tietenkin näistä kovinta aikaa. Lisäksi koulujen loppumiselle ajoittuva aika luonnollisesti, eli alkukesä, yleensä siitä voidaan jatkaa suoraankin heinäkuulle, mutta heinäkuu on takavuosina ollut myös hyvää kauppa-aikaa - numeron siirrettävyys tietysti vääristi tilannetta aika paljon tänä vuonna. Seuraava "piikki" löytyy taas koulu-yhteyksistä, eli syksyn saapuessa yleensä laitetaan jotain kamppista kaikilta.

  Viime vuosina noita kamppiksia on ollut lähestulkoon koko ajan jotain voimassa, mutta tuossapa noin varsin karkeaa arviota. Helmikuuta laskisin itse vähän hiljaisemmaksi kuukaudeksi, mutta mistä sitä koskaan tietää mitä markkinamies aikoo...
   

Jaa tämä viestiketju