Tapaus Tuoni.

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja Olli-Pekka, 5/10/04.

 1. Olli-Pekka

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  214
  Tykkäykset:
  0
  Tehkää oikeest tälle tapaus Tuonelle jotain se täyttää koko foorumin ihan täyteen roskalla.
   
 2. ninokoo

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/03
  Viestit:
  461
  Tykkäykset:
  0
  Pardon me?
   
 3. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Mitähän tapaukselle pitäisi mielestäsi tehdä? Käyttäjä on toki avannut useita ketjuja, joihin vastauksen olisi saattanut löytää haullakin, mutta ketjujen perustaminen ei toistaiseksi ole ollut kiellettyä. Kahdessa tapauksessa löysin päällekkäisiä kysymyksiä sekä vanhan topicin jatkona että uudesta ketjusta, joista päällekkäisyyksiä poisteltu. Yksi ketju oli kahteen kertaan, pääsi livahtamaan silmien ohi. Jotain sekoilujahan ja warez-viestejä on toki poisteltukin.

  Ketjujen aloittaessa on luonnollisesti käytettävä harkintaa ja edes vähimmäistä oma-aloitteisuutta, mutta tilannetta ei paranna myöskään ketjun jatkaminen heti alkuunsa 5 peräkkäisellä eri käyttäjän "käytä hakua", "etsi googlella", "lue käyttöohje" -viestillä. Jos jollakulla on selkeä muistikuva vastauksesta esitettyyn kysymykseen, on linkin heittäminen kyseiseen topicciin aina paremmin paikallaan kun edellämainitut lausahdukset. Moderaattorit eivät aina ole paikalla / kyseisellä alueella, ja lukkoja on hyvä lätkiä päälle sitä myöden kun käyttäjä on löytänyt tiensä vanhaan topicciin.

  Pientä viitseliäisyyttä tällaisessa myös siinä, että ei ole myöskään syytä alkaa vastailla ketjuun, joka on jo ohjattu (oikeaan) vanhaan ketjuun. Jos jotain vastattavaa löytyy, niin kannattaa heittää vastaus mielummin vanhan ketjun jatkoksi.

  Silmien ohi livahtaa aina luvattoman paljonkin erilaista huomautettavaa / korjattavaa, siitä on jopa suotavaa heittää paikalla norkoilevaa moderaattoria vaikka YV:llä.
   
 4. Olli-Pekka

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/7/02
  Viestit:
  214
  Tykkäykset:
  0
  No niin hän se kyllä on. Banniin vaan tommoset tos ei must oo mitään omaa harkintaa käytetty kun laittaa kymmeniä ketjuja kun ois voinu koota kysymykset vaikka yhteen jos ei viitsi hakua tai googlea käyttää ees kymment minuuttia.
   
 5. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Bannausta foorumilta pyritään välttämään mahdollisimman pitkälle ja käytännössä on ollut käytössä vain selkeissä häiriköinti-tapauksissa. Bannausta tuskin edes harkitaan (ainakaan omasta puolestani) sillä perusteella, että käyttäjä ei välttämättä ymmärrä heti kättelyssä yhteisön toimintatapoja. Tällaisessahan tapauksessa pitäisi bannata myös "huonot vastaajat" jotka rönsyilevät offtopicillaan siellä sun täällä tai vastailevat vain "käytä hakua" yms. viesteillä.
   
 6. ColonelFoxhound

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/9/04
  Viestit:
  882
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 6 Plus
  Hän (tuoni) varmaan käsitti, että tämä on eräänlainen FAQ-palsta jossa laitetaan kysymys ja muut vastaa. Ehkäpä hän tarvitsisi ohjeistusta yksityisten viestien muodossa...
   

Jaa tämä viestiketju