Tapaus Siemens cx70

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Alexfin, 2/2/06.

 1. Alexfin

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Ostin syyskuun loppupuolella 2005 Hobby Hallista Siemens cx70- kamerapuhelimen, enkä olisi koskaan osannut edes ajatella millaisen riesan sain. Tässä lyhyt kuvaus:

  Lokakuu: Kuulen puhuessa mikrofonista oman ääneni ja puhelin sammuu kesken puhelun. Soitto Hobby Halliin ja Siemensin Helpdeskiin, ja ohjeistuksena puhelimen toimittaminen Turun merkkihuoltoon. Siellä softapäivitys odottaessa

  Lokakuun puoliväli: Puhelin sammuu, kuulen puhuessa mikrofonista oman ääneni ja puhelin sammuu kesken puhelun, kesken latauksen ja jopa pöydälle jättäessä. Taas soitto Siemensin Helpdeskiin ja takuuhuoltoon. Uusi softapäivitys ja akkuliittimen vaihto. Puhelin oli korjattu kolmessa päivässä, mutta hain sen vasta kahden viikon kuluessa matkan takia.

  Joulukuun 16. pvä: Puhelin sammuu ulkona. (+5C ja alle lämpötilassa) Kameran käyttö halvaannuttaa puhelimen niin, että virrat saa pois vain akun poistamalla. Tekstit pysyvät näytössä 5-10s vaikka akku on toisessa kädessäni. Sammuu ladattaessa ja kesken puhelujen. Taas soitto Siemensin Helpdeskiin ja kun kiroilin, minulle luvatttiin pikahuolto Jyväskylässä (Powermill)
  Soitin 29.12 kyselläkseni mitä "pikakorjauksessa" olevalle puhelimelleni kuuluu. Annoin nimeni, puhelinnumeroni, puhelimen IMEI-koodin ja huoltolähetteen viitenumeron, mutta puhelintani ei löytynyt. Kysyivät olinko varmasti lähettänyt sen sinne.
  Nyt soitin Hobby Halliin ja vaadin että kauppa perutaan ja rahani palautetaan. 5 tuntia myöhemmin minulle soitettiin että puhelimeni oli löytynyt, se pikakorjataan ja lähetetään minulle Turkuun. Peruin kaupanpurkuvaatimukseni Hobby Halliin edellisen tiedon varassa.
  Puhelimeen oli vaihdettu uusi piirilevy...

  Tammikuu: Puhelimessa uusi vika. Ulkoa soitettaessa kuuluu tuuttausääni (sellainen numero ei käytössä tuuttaus) ja näyttöön tulee teksti "EI PALVELUA, PALVELU KESKEYTETTY TAI PUHELU KESKEYTETTY". Soitin Powermilliin ja kysyin mitäs nyt? Puhelimessa yhä vikaa. Sieltä vastattiin, että CX70 on aika laadukas puhelin ja hyvin vähän tyyppivikoja omaava laite. Pyysin, että kävisimme läpi huoltohistorian (3 softapäivitystä, akkuliittimien vaihto, piirikortin vaihto jne.) Vastaus oli että pitäisi kaiketi toimittaa taas huoltoon.
  Soitin Siemensin Helpdeskiin ja kerroin asiasta. Sieltä sanottiin, että vika johtuu siitä, että soitan katvealueelta. Sanoin, että kiitos neuvosta ja paiskasin luurin korvaan. Soitin Ssoneran asiakaspalveluun ja kysyin, että kun seison keskellä Turun kauppatoria, puhelin toimii huonosti ja Siemensin mukaan seison katvealueella...että mites on? Vastaus oli, että en ole katvealueella.

  Eilen palautin puhelimen Hobby Halliin ja vaadin kaupan purkamista. Puhelin ollut omistuksessani 4 kuukautta, josta 1,5 kuukautta korjauksissa ja nyt pyydettiin lähettämään 4. kerran. Ei hyvä juttu uudelle puhelimella.

  Tarinan opetus: Jahka saan rahat takaisin, ostan Nokialaisen!
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Huono tuuri on käynä kyllä mut jos nokialaisen hommaat en usko asian paranevan yhtään, toki tuurista kiinni mut itse useita eri merkkejä, ja varmaan yli 100 eri mallia, käyttäneenä voin todeta et nokia on ikävä kyllä ollu se ylivoimaisesti herkin rikkoontumaan.

  Olipa hirveä lause..
   
 3. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Kohdallesi osui valitettava maanantaikappale. Itselleni osui vastaava tapaus Nokia 3510i:n kanssa. 11 viikkoa puhelin oli huollossa ja puhelin suoranaisesti "hajosi" myyjän käteen ;) No antoivat paketista uuden luurin ja kappas, sekin oli viallinen. Sen jälkeen myyjä tarjosi Siemensiä tilalle ja hyvä valinta olikin :)
   
 4. Alexfin

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/1/06
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Siemens

  Nyt tuli tieto, että Hobby Hall odotetusti lähettää demoni-Siemensin Powermill Oy:lle Jyväskylään, jossa on yli kolmen viikon jonot takuutarkastuksille. Ja kuluttajansuojalain mukaan kaupan purkamisen pitäisi tapahtua kahdessa viikossa :) Mitäs veikkaatte?

  Oli muuten aika hassua, että Siemensin Helpdesk edes "kehtasi" tarjota mahdollisuutta neljänteen takuuhuoltoon kännykälle, joka on uutena ostettuna ollut käytössä vasta 4 kuukautta.
   
 5. TCall Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/02
  Viestit:
  1872
  Tykkäykset:
  0
  Re: Siemens

  Eipä ne siellä muuta oikein pysty tarjoamaan, ja takuuhuoltoonhan aina kännykkä lähetetään jos vikaa on.
   
 6. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Re: Siemens

  Niin ja huollosta alkaa pikuuhiljaa tulemaan uutta kapulaa tilalle...
   

Jaa tämä viestiketju