Tapahtuuko nyt läpimurto? ”Langattomasta latauksesta vakio-ominaisuus iPhonessa”

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15420
Reaktiopisteet
104
Älypuhelinten langaton lataaminen ei ole toistaiseksi kunnolla yleistynyt useampien eri valmistajien kovasta yrityksestä muutama vuosi sitten.

Langattoman lataamisen ratkaisuja kehittävän ja myyvän Powermatin toimitusjohtaja uskoo Applen mukaantulon voivan muuttaa tilanteen. Muutama kuukausi sitten yrityksen toimitusjohtajaksi nimitetty Elad Dubzinski yllätti kommentoimalla Applea Powermatin uudesta hallituksen puheenjohtajasta kertovassa tiedotteessa.

”Applen ilmoitettua hiljattain langattomasta lataamisesta tulevan vakio-ominaisuus seuraavassa iPhonessa, olemme vihdoin valtavirran käyttöönoton kynnyksellä”, kommentoi Dubzinski.

Apple ei tietenkään ainakaan julkisesti ole mitään tällaista ilmoitusta vielä tehnyt. Tosin se liittyi hiljattain jäseneksi langattoman lataamisen standardia edistävään Wireless Power Consortiumiin ja vahvojen huhujen mukaan tulevista iPhone-malleista ainakin yksi tulee vihdoin sisältämään tuen langattomalle lataamiselle – vihdoin ja viimein vuosia kilpailijoiden jälkeen.

Alun perin Applen tulevaan iPhoneen huhuttiin uudenlaista, jopa useamman metrin välimatkalta latauslähteestä toimviaa lataustekniikkaa, mutta sittemmin näille odotuksille on lyöty jäitä hattuun. Sen sijaan iPhonen pitäisi saada pitkälti vastaava langaton lataus kuin on tuttua jo nyt monista sen kilpailijoista: lataaminen vaatisi käytännössä puhelimen asettamista latausalustan päälle. Applen on huhuttu käyttävän uutta tehokkaampaa versiota langattomasta latauksesta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom