Tandem Koti ja vanhojen asiakkaiden huomioiminen

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja none, 11/9/02.

 1. n

  none

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/02
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Soitinpa sitten kuitenkin Rällälle ja varmistin täältä lukemani tosiasian: vanhat asiakkaat eivät voi vaihtaa uuteen Tandem Koti -liittymään. Tuntuu uskomattomalta, että uusasiakashankinta pistetään näin räikeasti vanhojen asiakkaiden maksettavaksi. Itse en ainakaan keksi muuta syytä siihen, että osalle uusista asiakkaista annetaan huomattavasti edullisemmat hinnat kuin vanhoille.

  Muutenkin Rällän/Elisan touhu on harmittanut pidemmän aikaa. Jotenkin kaikki alkoi menemän metsään kun HPY/Elisa alkoi valmistautumaan pörssiin. Eka alkoi hirveä lankataksojen hinaaminen, sitten poistettiin vuokraliittymien myyntioikeus, nyt on vuorossa mobiiliasiakkaiden kuppaus. Sokerina koko hommassa Kulmalan mauton markkinointikikkailu pikkutytön kuoleman kustannuksella. No, en jää odottamaan seuraavaa tempausta vaan irtisanon liittymäni heti kun saan avattua jonkun muun tilalle.

  --none--
   
 2. g

  gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Vähemmän haittaa kai tollaisesta on vanhoille asiakkaille, kuin ns. normaaleilla "Uuteen liittymään puheaikaa xxx euroa"-tarjouksilla. Kuitenkin tässä tarjotaan "vain" erilaista liittymätyyppiä ja kk-maksuja. Jos kerran Telia on pitänyt vastaavaa liittymää jo kauan, niin ei kai se niin surkea bisnes kuitenkaan ole, että siitä kertyisi vanhoille asiakkaille hirvittävät kustannukset. Eiköhän tuo ole kuitenkin laskettu kannattavaksi tavaksi hankkia uusia asiakkaita.

  Joillekin uusille asiakkaille tarjotaan uutta liittymätyyppiä. So what?Tietääkseni tämä ei nosta vanhojen liittymien hintoja...Eli hinnat pysyvät vanhoille asiakkaille samana.
  Kateellinen/katkera suomalainen sanoo: "mauton markkinointikikkailu"

  Muut sanovat: "Hyvä että edes joku sai edes jotain aikaiseksi" Ja ei Jarrutan! ole Radiolinjan kampanja. Vai olisiko parempi kun koko tytön kuolema unohdettaisiin?

  Toki voihan jollakin olla euron kuvat vilahtanut silmissä, mutta minusta kai se on kuitenkin positiivista, että edes jotain on saatu aikaiseksi.
  [/quote]
   
 3. p

  puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3704
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia 7+
  Ei paljon eroa siihen että annetaan puheaikaa uusille liittymille. Itse olen ollut RL:n asiakas jo vaikka kuinka kauan, mutta en tunne mitenkään maksavani uusista koti-asiakkaista. Enenmmän rasittaa nämä 50e puheaikaa ja ilmaiset kuukaudet-kampanjat joita on helppo käyttää hyväksi, koti-kampanjalla tavoitellaan selvästi pysyviä asiakkaita
  Tuskin asiat olisivat yhtään paremmin jos edelleen olisi puhelinyhdistys.
  Suomessa on hyvin edulliset matkapuheluhinnat.

  Tarkoitat varmaan sitä tv-ohjelmaan liittyvää kampanjaa missä rl on tukijana. Vähän sama asia että ei saisi käydä McDonaldsissa syömässä kun he rakentavat lastensairaalaa.
  Nykyään onkin aika hyvin vaihtoehtoja, onneksi kilpailu toimii.
   
 4. n

  none

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/02
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Telian cityhän toimi ainoastaa suurimpien kaupunkien keskustoissa - Tandem Koti taas on valtakunnallinen. Tämä on yksi syy miksen koskaan edes harkinnut ottavani Telian Cityä vaikka se olikin hinnoittelultaan houkutteleva. Minuuttihinnan tuotantokustannus on aivan toinen jos verkko kattaa ainoastaan tiheästi asutut suuret kaupungit verrattuna koko maan kattavaan verkkoon. Tällä perusteella Rällän liittymä on erittäin kilpailukykyisesti hinnoiteltu

  Kannattaa lukea vähän rivien välistä. Juuri tuo hintojen samana pysyminen tässä pänniikin. Olisin mielelläni puhunut samaan hintaan kun uudet asiakkaat

  Jaa-a. Mulla ei ole mitään syytä olla kateuteen tässä tapauksessa. Kaikki tietysti vetää rajan sinne minne haluavat mutta tämä tapaus vaan kaikesssa karmeudessaan/korniudessaan ylitti sen ja kirkkaasti. Sain itsekin Kulmalan ketjukirjeen jolloin ajettelin, että ok, vähän äitelää mutta kaveri tekee sen vilpittömästi huolestuneena ja vielä omissa nimissään joten eihän siinä mitään. Seuraavaksi onkin sitten Hesarissa koko sivun mainos josta voi sitten tilailla logoja. Tulipa vaan aika lailla huijattu olo kun tajuaa, että tunteisiin vetoava kirje olikin puhdasti mainostemppu. Selvisipä ainakin miksi se oli levitetty mainostoimistojen kautta koko Suomeen... Mitä muuten ollaan saatu aikaiseksi?

  --none--
   
 5. A

  Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Telia City on valtakunnallinen liittymä. Lähialueiden ulkopuolella puheluhinnat ovat todella kalliit.
   
 6. n

  none

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/02
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Etkö näe mitään eroa näiden kahden asian välillä? Totta kai, aina kun yritykset tekevät hyvätekeväisyyttä dollarin kuvat pyörivät mielessä mutta tämä keissi edustaa todella härskiä opportunismia. Lastensairaalan tukeminen on pitkäjänteistä puuhaa mutta tässä keississä toimitaan jotenkin niin läpinäkyvän tekopyhän populistisella tavalla, että pahaa tekee. No, kyseessä on hyvin tunnepitoinen asia joten mielipiteitä on niin monia kuin ihmisiäkin...

  Sanopa muuta. Tunnustaudun idiootiksi koska olen pysynyyt Rällän asiakkaana 7 vuotta enkä ole vaihtanut jo aikaa sitten.

  --none--
   
 7. g

  gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Mutta tuskinpa kuitenkaan RL haluaa itselleen tarkoituksellisesti tappiollisia asiakkaita...Eli varmasti tarjous on laskettu kannattavaksi. Ja eikö se ole HYVÄ jos hinnoittelu on kilpailukykyinen? Vai onko edullinen tarjous kohdennetulle ryhmälle todellakin noin huono asia?


  Niin eli jos hintoja ei lasketa niin silloin kupataan?? Olen aina luullut että "kuppaaminen" on hintojen nostoa...
  Ja kyllä minäkin tienaisin mielelläni saman kuin Ollilan Jorma.
  Aina ei voi voittaa...


  Mitään hyvää tarkoitusperäähän tälläisissa julkisissa mielipiteissä ei voi olla. Näinhän sen täytyy olla. Kierot paskiaiset!

  Saivat ainakin aikaiseksi jotain liikehdintää. Ja kuten sanoin, kampanja ei ole Radiolinjan. Ja logotkin oli ilmaisia.
  Ajatteleppa asiaa siltä kannalta, että jos RL ei olisi kustantanut mainosta ts. tukenut kampanjaa, niin koko Jarrutan! ois jäänyt melko torsoksi. Jos siitä olisi nyt jäänyt jotain mieleen edes osalle autoilevista suomalaisista.
   
 8. T

  Tumppu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1133
  Tykkäykset:
  37
  Puhelinmalli:
  6110
  Osa-ajatuksena saattoi hyvinkin olla logon näkyminen siinä auton kojetaulussa, kännytelineessä. Kyllä se teksti siinä mukavasti hillitsee kun aina viimeistään valoissa katsoo onko puheluita tullut. Toivottavasti moni tilasi (logon), ilmainen kun oli.
   
 9. n

  none

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/9/02
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Sanamuodosta päätellen nimimerkki guplan takana on:
  a) paljonpuhuttu Audi-kuski joka puhuu itsestään ja autostaan
  b) Rälläkän propagandaosasto

  Yskä ymmärretty.

  --none--
   
 10. g

  gupla

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/02
  Viestit:
  254
  Tykkäykset:
  0
  Hohhoijjaa... Kumpikaan vaihtoehto ei nyt osunut oikeaan, mutta korjaan tämän kieliopillisesti täysin väärän ilmaisun.
   
 11. K

  Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Turhaan korjasit, ei siinä mitään vikaa ollut:
  saatiin - passiivimuoto, esim. "Järvestä saatiin paljon kalaa."
  saimme - monikon ensimmäinen persoona, esim. "(Me) Saimme järvestä paljon kalaa."
  saivat - monikon kolmas persoona, esim. "(He) Saivat järvestä paljon kalaa."
  ;)
   
 12. B

  Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Mikäs tällainen Tandem Koti-liittymä on? Ei ainakaan Radiolinjan nettisivuilla näkynyt sellaista liittymätyyppiä olevan tarjolla. :p
   
 13. V

  Ville_A Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1672
  Tykkäykset:
  0
 14. B

  Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Ahas joo, se oli tuo systeemi. Prkl, minäkin haluisin tuollaisen Koti-liittymän, mutta tavallinen Telia-liittymä ei taida olla "vaihdossa" minkään arvoinen. :(
   
 15. I

  Ice Dee

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä minunkin mielestäni kyseinen tapa toimia on hieman epämääräinen ja asettaa asiakkaat täysin eriarvoiseen asemaan. Jos tuo liittymätyyppi olisi tarjolla kaikille halukkaille asia olisi mielestäni ok. Tämä on tosin vain minun mielipiteeni ja sinällään asialla ei ole omalta kohdaltani mitään käytännön merkitystä (en haluaisi itselleni)
   
 16. M

  Mr. M

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  No kyllä mäkin haluaisin uuden asiakkaan puheaikatarjoukset ja perusmaksuttomat kuukaudet tekemättä mitään. Eli eikös nyt kyse ole vain "kampanjasta", joka on kohdistettu normaalia tiukemmin ja joka poikkeaa tähän asti nähdystä näillä leveysasteilla.

  Ei sitä puheaikaakaan tipu ruikuttamalla ja aspaan soittelulla, miksi tämä uusi liittymä pitäisi saada noin vaan? Jos olet tyytymätön nykyiseen operaattoriisi, oli se sitten RL tai joku muu, niin liittymä vaihtoon ja jonkun muun luukulle jonoon.. sieltä saa ne edut jotka sillä hetkellä on voimassa, joita taas ei saa sen operaattorin nykyasiakkaat, ja taas ollaan samassa alkutilanteessa.

  En ymmärrä mikä tässä on niin vaikeaa.

  M
   
 17. I

  Ice Dee

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  48
  Tykkäykset:
  0
  Mikään ei ole vaikeaa mr M
  En ole ruikuttamassa puheaikaa enkä vailla tätä liittymätyyppiä kummallekkaan ei ole minkäänlaista tarvetta.
  Mielestäni kyse on vain täysin eriasiasta kuin puheajat tai tarjousedut joihin vertaat. Kyseessä on kokonaan uusi tuote ei vain pelkkä tarjouskampanja ja tämä että on joku tuote jota ei vapaasti voi ostaa vaan on oltava tietynlaista asiaskasryhmää saadakseen sen on se juttu jota tarkoitan
   
 18. M

  Mr. M

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Sori, että lainasin pätkän juuri sulta, mutta mun edellinen kommentti oli tarkoitettu yleisemminkin sekä tähän threadiin, että toiseen, jossa tätä puidaan.

  M
   
 19. J

  J3ke

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/04
  Viestit:
  496
  Tykkäykset:
  0
  Ei se koko Elisa on ihan pee.. ;/ Ei se meillekään tarjonut 600e puheaikaa ja 6vuoden odotuksien ja SUPERKALLITEEN Hintojen jälkeen vaihtui Saunalahteen, koska oli niin PALJON halvempi.
   
 20. p

  puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3704
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  Nokia 7+
  Mikä idea on nostella yli kaksi vuotta vanhoa ketjuja?
   

Jaa tämä viestiketju