Tallennetun operaattorilogon poistaminen Siemens ME 45:stä?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja kaennyukko, 18/4/04.

 1. kaennyukko

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/4/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Tuli tallennettua pc:lle joitakin logoja ja siirrettyä ne infrapunalla puhelimen card-explorerille. Yhden näistä tallensin operaattorilogoksi. Saakohan tätä kuvatusta enää millään ilveellä pois puhelimen näytöstä?

  Voisikohan joku mahdollisesti antaa selväkieliset (=suomenkieliset) poisto-ohjeet.
   
 2. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  679
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  Operaattorilogon poisto

  Näin pitäisi logon lähteä..

  Valikko > Surf/Fun (4) > Esikatselu (6) > Lataa > Operaattori (valitse) > Lisätoim > Poista (valitse) - Operaattori (valitse) > Kyllä (Poistetaanko operaattorin kuva?).
   
 3. kaennyukko

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/4/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Ohjeet oli kyllä harvinaisen selkokieliset, näillä kyllä logo katos taivaan tuuliin.
  Sanokaas, Peemvee ja kumppanit, miten on, jos siirrän pc:ltä infrapunalla puhelimen card-explorerin bit-map -kansioon esimerkiksi logon niin pystyykö sitä lähettämään ko. kansiosta kuvaviestinä eteenpäin. Meikäläisellä ainakin lähetys alkaa, mutta parin sekunnin kuluttua näyttöön ilmaantuu "datalähetys keskeytynyt". Mikähän tässä mättää?
   
 4. peemvee

  peemvee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  679
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Lumia 640DS, iPhone SE
  Nyt heitit pahan. En ole itse lähettänyt yhtään tekstiviestiä kuvan kera. Tietääkseni ko. malli tukee ns. EMS-viestiä, joka on toiminnoiltaan hieman eri kuin Nokian kuvaviestit (ja MMS).

  EMS-viestit sallivat tyylin muuttelun tekstikoon, asemoinnin (vasen, oikea, keskitys), rivinvaihdon ja alleviivauksen suhteen. EMS:n toimintaa tukevat jotkut Siemensin ja Sony-Ericssonin mallit. Niihin voi liittää myös puhelimen viestivalikossa olevia vakiokuvia (Siemensissä ankkoja tai sammakonpäitä ei noista ota selvää) ja soittoääniä.

  Huomasin äsken, että myös Card-Explorerin valikoissa olevia omia animaatioita ja kuvia olisi voinut liittää viestin oheen, mutta ohjelmistoversio 30:llä (*#06# ja info), laite ilmoittaa kuvien olevan vääränmuotoisia. Jää vain arvailujeni varaan, aiheutuuko tuo liian suuresta tiedoston pikselikoosta vai bmp-muotoisesta kuvasta. Niitä ankanpäähymiöitä voit ainakin lähettää edelleen ja toivoa, että vastaanottajan puhelin tukee EMS-viestejä.

  /petri
   

Jaa tämä viestiketju