Takuu-kysymys

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja foba, 6/3/06.

 1. foba

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/05
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8
  Elikkäs ostin puolisen vuotta sitten Nokian 6670 mallin Gigantista. Puhelin sai 2 vuoden takuut. Nyt puolivuotta oston jälkeen olen havainnut puhelimessa paljon vikoja jotka eivät ole niinkään lataamieni ohjelmien omia vikoja vaan ihan puhelimen omia vikoja. Jos vien puhelimen takuukuitin kanssa giganttiin onko minulla mahdollisuutta saada toista puhelinta. Jos vaikka pystyn todistamaan puhelimeni viat. Puhelimen hinta oli ostettaessa 299 euroa ja nyt
  esim. 6630:n hinta on 279 euroa, ajattelin että saisinkohan tuon mallin. Kaverini oli toiminut tällä tavoin mp3 viedessään takuuseen. Eli oli saanut uudemman mallin joka maksoi saman verran kuin vanha malli uutena. Välirahaakin oli tullut käteen kaverille. On tietty mahdollista että he vievät puhelimen huoltoon, mutta aion ehdottaa myös vaihtoa Nokia 6600 tai Motorola V-3 malliin sillä näiden mallien hinnat ovat jo aika laskussa ja ikääkin on kertynyt. Olisivatko nämä Gigantin hemmot reiluja ja saisin uuden luurin. Kenelläkään vastaavia kokemuksia? Aion viikon aikana käydä Gigantissa kyselemässä asiasta.

  Ajattelin että tämä kuuluu tälle alueelle sillä tässähän on yleisesti matkapuhelinten takuu-asioista.
   
 2. Jace

  Jace Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4509
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  N95, iPhone 5, V3, 7610, 8850...
  Eipä taida käydä päikseen. Korjatkaa joku jos olen väärässä..
   
 3. escobar

  escobar Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  2310
  Tykkäykset:
  0
  Hyvin, hyvin mahdollista. :)
   
 4. huughard

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/05
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Taannoisia vuosia sitten kävi samanlailla Stockalta kun puhelinta hain. Vanha puhelin oli joku Motorolan Talkabout littana lettukännykkä jota oli käytetty takuuhuollossa 3 kertaa. Eipähän toiminut, koska vaihtoivat vain puhelimen 3. kerralla, mutta eivät ymmärtäneet että akku oli jotenkin taittunut, ettei se enää pysynyt akkuluukussa kunnolla. Tämän jälkeen menin valittamaan kyseisestä asiasta (puhelin oli ollut miltei mutta kuitenkin alle vuoden hallussani ja ostettu Hulluilta päiviltä). Tällöin he antoivat täysin saman hinnan, minkä puhelin sillä hetkellä olisi maksanut uutena, hyvityksenä uudesta puhelimesta. Eli on jossain määrin mahdollista, riippuu tietenkin kaupasta (Stockmann melko kiskuri hinnoissaan, mutta palvelussaan täysi kymppi).

  EDIT: Niin siis tuo samanlailla viittasi kirjoittajan kaveriin.
   
 5. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Jostakin ohjelmistoviasta kuitenkin kyse?
   
 6. Sonic Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2135
  Tykkäykset:
  3
  Puhelimet huolletaan. Et saa uutta puhelinta tilalle.

  Edit: Tottakai myyjäsetä on reilu ja antaa kalliimman puhelimen rikkinäisen tilalle. Sehän on ihan selvää. Hei haloo, älyä päähän.
   
 7. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Sitä helposti luulee niin... puhelimet on sen verran paskoja Nokialla että ykskään ei ole toinen toistaan uusista parempi. 1100 on paras ollut siinä suhteessa että ei ole tarvinut huoltoa 8 kuukauteen, mutta nyt sen vien, kuvaviestit ei näy... se ei näytä niitä jostain syystä.
   
 8. foba

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/1/05
  Viestit:
  85
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N8
  En pysty lataamaan Wapista mitään, en pääse puhelimen omalla web-selaimella wappiin (opera minillä pääsee), sim-kortin rekisteröinti epäonnistuu välillä, ohjelmat kaatuu. PC-suitella en pääse puhelimen muistiin, en pääse FExplorelillakaan, puhelin ei "tunnista" kaapelia välillä (tosin voi johtua itse kaapelista), puhelin hidastelee
  esim. viestien kirjoituksissa.

  Osa vioista tapahtuu n. kerran kuukaudessa, osaa tapahtuu n. kerran viikossa. Jotkin viat pysyvät vaikka ohjelmat asentaisi uudestaan. Vikaa kuitenkin kokoajan jossain.
   
 9. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Resetoi koko puhelin, saattaa suurin osa ongelmista hävitä ihan sillä.
   

Jaa tämä viestiketju