TAG Heuerilta tulossa uusia Android-kelloja – ensimmäisen menestys yllätti

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

TAG Heuer Connected.


Luksuskellojen valmistaja TAG Heuer aikoo jatkaa Android-kellojen parissa.

TAG Heuerin toimitusjohtajan Jean-Claude Biverin mukaan toukokuussa on tulossa toinen sukupolvi TAG Heuer -älykelloista uudella Android Wear 2.0 -järjestelmällä sekä muilla parannuksilla.

Jatkossakin TAG Heuerin Android-kellosta tulee löytymään sisältä Intelin suoritin. Uusi ominaisuus on NFC, joka tulee mahdollistamaan tuen Android Pay -maksuille (eivät vielä tuettu Suomessa). Samoin Android Wear 2.0:n laajemman teeman mukaisesti TAG Heuerinkin kello tulee toimimaan itsenäisemmin ja sisältämään sisäänrakennettuna GPS-paikannuksen. Samoin akunkeston ja näytön pitäisi parantua edeltäjästä.

Uusi TAG Heuer -kello on tulossa kahtena eri versiona: pienempi on suunnattu naisille ja aiempaa suurempi vaihtoehto miehille. Lisäksi väri- ja materiaalivalikoima on kasvamassa.

Android Wear -kellot eivät ole keränneet valtavaa suosiota, mutta yllättäen TAG Heuerin kellon menekki on ylittänyt varsin matalat ennakko-odotukset. Alun perin kelloa ajateltiin myytävän vain 20 000 kappaletta, mutta 14 kuukaudessa sitä on nyt myyty jo 56 000 kappaletta. Kellon hinta on korkea noin 1 500 dollaria. Toisen sukupolven myötä myyntitavoitteita on nostettu tälle vuodelle 150 000 kelloon.

TAG Heuer Connectedin myyntiä lienee kiihdyttänyt myös fiksu järjestelmä, jossa älykellon omistaja on voinut vaihtaa sen kahden vuoden jälkeen TAG Heuerin perinteiseen Carrera-kelloon.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom