Mobiili.fi TAG Heuer paljasti poikkeuksellisen älykellonsa – titaania, safiiria, tuntuvaa hintaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  TAG Heuer Connected


  Klassisten rannekellojen valmistajana tunnettu TAG Heuer on nyt lähtenyt isoilla askelilla mukaan älykellomarkkinoille. Yhtiön ensimmäinen älykello on eilen paljastettu TAG Heuer Connected, jossa yhdistyvät aidosti korkea valmistuslaatu ja puettavien laitteiden älykkäät ominaisuudet. Odotetusti tunnettu brändi ja käytetyt materiaalit näkyvät myös hinnassa.

  TAG Heuer Connectedin etupuolen valtaa 1,5 tuuman ja 360 x 360 pikselin transflektiivinen LCD -näyttö, joka hyödyntää mahdollisuuksien mukaan ympäristön valoa näytön valaisussa. Näyttö on suojattu safiirilasilla. Näytön ympärille on taas rakennettu titaanikuoret, joita on koristettu erilaisin menetelmin toteutetuilla kaiverruksilla. Kellon runko on 12,8 millimetriä paksu ja roiskesuojattu vedeltä IP67-luokituksen mukaisesti.

  Kuorten sisällä piilee Intelin 1,6 gigahertsin tuplaydinsuoritin, yhden gigatavun RAM-muisti, neljä gigatavua tallennustilaa, 410 milliampeeritunnin akku sekä Android Wear -käyttöjärjestelmä. Näytön ohella kelloa käytetään oikealta kyljeltä löytyvän painikkeen avulla.

  [​IMG]
  Connectedin seitsemän värivaihtoehtoa


  Käyttäjän ranteeseen Connected-kello asettuu laadukkaalla kumirannekkeella, jonka lukitusmekanismi on sekin valmistettu titaanista. Rannekkeita on saatavilla seitsemässä eri värissä. TAG Heuer Connectedin suositushinta on huimat 1350 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju