TAG Heuer esitteli toisen älykellonsa – lähtöhinta alkaen 1 600 euroa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

TAG Heuerin uutuus on Connected Modular 45.


Perinteinen luksuskellovalmistaja TAG Heuer on esitellyt toisen älykellonsa. Uusi TAG Heuer Connected Modular 45 on edelleen varustettu Android Wear -käyttöjärjestelmällä, nyt sen uutena 2.0-versiona. Nimensä mukaisesti uutuudessa on panostettu erityisesti muunneltavuuteen eri ”moduuleja” vaihtamalla. Kooltaan kello on halkaisijaltaan 45 millimetriä.

TAG Heuer Connected voi muuttua hyvin erinäköiseksi kelloksi vaihtamalla rannekkeita, kello-osan korvakkeita sekä pienempiä yksityiskohtia. Myös itse kello-osa on vaihdettavissa mekaaniseen, joten tarvittaessa samoista palasista voi koota myös perinteisen rannekellon.

TAG Heuer Connected Modularin on mainittu olevan ensimmäinen Swiss Made -leiman saanut älykello – tämä edellyttää kellon piirilevyn valmistusta Sveitsissä.


TAG Heuerin toisen polven älykello sai Swiss Made -leiman.


Kellon rannekkeiden ja osien värivalikoima kattaa niin mustan, sinisen, punaisen, keltaisen, vihreän, oranssin, sähkönsinisen kuin myös valkoisen. Tarjolle tuodaan myös erilaisia materiaaleja – itse kello-osa voi olla alumiinia, mustaa keraamia, 18 karaatin ruusukultaa, terästä tai sisältää jopa timantteja, kun taas rannekkeissa 18 eri vaihtoehdon joukko koostuu kumista, nahasta, titaanista ja keraamista. Luonnollisesti kellon ilmettä voi säätää omaan makuunsa myös valitsemalla tai nyt myös suunnittelemalla itse sopivan kellotaulun.

Yhteensä tarjolle myyntiin tulee 56 erilaista versiota, joista 11 tuodaan laajasti saataville kaupoista. 45 muuta vaihtoehtoa ovat tilattavissa ja tarjolla verkkokaupassa.


TAG Heuer Connected Modularin muunnosmahdollisuudet ovat laajat.


Teknisesti TAG Heuerin uusikaan kello ei tarjoa mitään kovin erikoista. Se perustuu edelleen Intelin piiriin, sisältää 1,39 tuuman ja 400×400 pikselin AMOLED-näytön, 512 megatavua RAM-muistia ja 4 gigatavua tallennusmuistia sekä Wi-Fi-, Bluetooth- ja NFC-yhteydet sekä GPS-paikannuksen. Monista muista älykelloista poiketen mukana ei kuitenkaan ole esimerkiksi sykemittaria, eikä edelleenkään myöskään esimerkiksi mobiiliverkkoyhteyttä. 410 milliampeeritunnin akun pitäisi tarjota toiminta-aikaa jopa 25 tunniksi.

Vedenkestävyydeltään TAG Heuer Connected Modular on luokiteltu kestämään upotuksen 50 metrin syvyyteen asti.

Edullisin versio kumirannekkeella TAG Heuerin uudesta älykellosta maksaa 1 600 euroa. Eri versioina ja varustein hinnat kohoavat aina 16 650 euroon asti. Oman kellonsa voi suunnitella kattavasti TAG Heuerin verkkokaupassa.

TAG Heuerin ensimmäisen älykellon menestys yllätti sen. Alun perin kelloa ajateltiin myytävän vain 20 000 kappaletta, mutta hiljattain 14 kuukaudessa sitä kerrottiin myydyn jo 56 000 kappaletta. Uuden nyt esitellyn toisen kellon myötä myyntitavoitteita on nostettu tälle vuodelle 150 000 kelloon.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom