1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Tabletit ja videon editointi

Keskustelu osiossa 'Tabletit', aloittaja rebussi, 15/8/12.

 1. rebussi

  Liittynyt:
  15/8/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  -
  Riittääkö tableteissa suorituskyky 1080p -videon leikkaamiseen ja löytyykö minkälaista ohjelmistoa tähän tarkoitukseen? Googlettamalla selvisi, että iPadille on ainakin Avid -ohjelmisto, jolla pystyisi auttavasti leikkaamaan videoita. Tarve olisi vain yksinkertaiseen leikkaamiseen ja väritasapainojen säätöön. Löytyykö android-laitteistoille vastaavia ohjelmistoja ja tukea .mov -tiedostoille?

  Kokisin, että tabletti riittäisi muuten käyttööni, mutta ei tekisi mieli ostaa kömpelöä kannettavaa vain sen takia, että leikkaisin kerran kuussa muutaman videoklipin.
   
 2. Duel Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  28/12/10
  Viestit:
  585
  Tykkäykset:
  90
  IPadille on ihan applelta oma iMovie sovellus, mitä tulee suorituskykyyn niin toi on varmasti aikalailla parasta mitä tarjolla on. Esim avid kärsii suorituskykyongelmista ja latailee välillä minuuttikaupalla juttuja.

  Löysin tämmösen http://bestappever.com/awards/2011/winner/vide Listattu viimevuoden parhaat videosoftat molemmille alustoille, tiedä sitten miten pätevä lista on.
   

Jaa tämä viestiketju