Mobiili.fi Taas räjähti Galaxy Note7 – nyt hotellihuonekin kärsi yli tonnin vahingot

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Australialaismiehen räjähtänyt Note7.


  Samsungin Galaxy Note7 -puhelin on räjähtänyt Perthissä, Australiassa sijaitsevassa hotellihuoneessa. Tällä kertaa Note7:n räjähdys aiheutti myös muuta tuhoa, sillä hotellihuoneen vauriot nousivat 1 800 Australian dollariin eli reiluun 1 200 euroon.

  Galaxy Note7 -puhelinten räjähtämiset useammissa kymmenissä tapauksissa saivat Samsungin keskeyttämään viime viikolla sen myynnin sekä takaisinkutsumaan myydyt laitteet.

  Melbournelaismies Tham Huin tapaus osoittaa, että Galaxy Note7 -puhelin voi olla vaarallinen – ja aiheuttaa myös muuta tuhoa itse puhelimen tuhoutumisen lisäksi. Hui kertoi tapauksestaan Redditissä, minkä jälkeen paikalliset mediat ovat uutisoineet asiasta.

  Huin mukaan hänen Note7 -puhelimensa räjähti maanantaiaamuna hänen vielä nukkuessa. Puhelin oli latauksessa. Hui kuvailee räjähdystä pieneksi – ensin puhelin sihisi, sitten pamahti auki, liekehti ja savutti.

  Räjähtävä ja palava puhelin vaurioittivat hotellihuoneen sängyn lakanoita sekä kokolattiamattoa, kun Hui hädissään heitti puhelimen lattialle. Hui sai myös palovamman sormeensa rytäkässä.

  Samsung on Huin mukaan tarjonnut hänelle lainalaitteen sekä myös luvannut maksaa hotellihuoneelle aiheutuneista vahingoista maksettavaksi tulevat korvaukset.

  Hui oli jo ottanut yhteyttä Samsungiin ennen tapahtunutta laitteensa vaihdosta, mutta jatkanut sen käyttöä. Räjähdyksen jälkeen hän ei enää suosittele muita Note7-omistajia toimimaan samoin. ”Se on liian vaarallista eikä riskin arvoista”, hän kommentoi.

  [​IMG]
  Hotellihuoneen sängylle aiheutui vahinkoa.

  [​IMG]
  Kuin myös hotellihuoneen lattialle, jonne Note7 putosi räjähdyksen jälkeisessä rytäkässä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju