Taas lähti Windows-puhelimista sovellus – Shazam heitti pyyhkeen kehään

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Shazam katoaa Windowsilta.


Windows-puhelinten sovellustilanne huononee nykyään lähes päivä päivältä. Puuttuvat sovellukset tekevät todennäköisesti Microsoftin menestyksekkäästä paluusta älypuhelimiin mahdotonta.

Tuoreimpana tapauksena Windows 10:n, niin puhelimet kuin tietokoneetkin sovellusmuodossa taakseen jättää suuri nimi, soivan musiikin tunnistukseen pääasiassa käytettävä Shazam, joka kuuluu muilla alustoilla suosituimpiin hyötysovelluksiin.

Shazam ei ole enää tarjolla Windowsin Kaupassa, mutta sovelluksen jo asentaneet voivat yhä jatkaa sen käyttöä. Sovellusta ei ole tuettu enää 7. helmikuuta alkaen, mutta asia nousi julkisuuteen kunnolla vasta nyt muun muassa Windows Centralin kerrottua tapahtuneesta. Sovelluksen tuen lopettaminen tarkoittaa, ettei sitä enää päivitetä ja aikanaan mahdollisten Windowsin tai Shazamin muutosten myötä se voi lakata täysin toimimasta myös vanhoilla käyttäjillä.

Mielenkiintoisesti Shazam oli toteuttanut Windows-sovelluksensa kevyesti perustuen laajasti sen verkkoversion muuntamiseen sovellusmuotoon sen sijaan, että sovellus olisi varsinaisesti kehitetty Windowsille.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom