1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

T720i-ongelmia!

Keskustelu osiossa 'Motorola ja Lenovo', aloittaja mpoutane, 20/7/03.

  1. mpoutane

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/5/03
    Viestit:
    7
    Tykkäykset:
    0
    Äh, pitää maanantaina varmaan pirauttaa Motorolan tukipuhelimeen kun luuri tekee semmoista kivaa, että siihen ei voi soittaa... Sanoo soittajalle että numeroon ei juuri nyt saada yhteyttä jne, samaan tapaan kuin luurissani ei olisi kenttää tai se olisi kiinni (kenttää kyllä on). Sitten se yhtäkkiä taas herää henkiin, ja kaikki tekstarit, jotka on tuona aikana minulle lähetetty, pamahtavat yhdellä kertaa puhelimeeni. Onneksi on sen verran uusi vehjes että takuuseen taitaapi huollot mennä, muilla vastaavia ongelmia?
     
  2. personal jesus Aktiivinen jäsen

    0   0   0

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    5057
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
    Mikä operaattori? Oletko käyttänyt gprs:ää juuri ennen ongelman ilmaantumista?
     
  3. mpoutane

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/5/03
    Viestit:
    7
    Tykkäykset:
    0
    Sonera, GPRS:ää käytin muutamaa tuntia aikaisemmin.
     
  4. veppis

    veppis Supermoderaattori

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/6/02
    Viestit:
    9405
    Tykkäykset:
    220
    Taitaa olla ennemminkin GPRS-luurien "ominaisuus". No huollossahan se selviää.
     
  5. mpoutane

    0   0   0

    Liittynyt:
    6/5/03
    Viestit:
    7
    Tykkäykset:
    0
    Motorolan helpline neuvoi nollaamaan puhelimen asetukset ja lähettämään huoltoon jos ei pelaa (eipä tullut itselle mieleen tuollainen :). Nollasin, saas nähdä miten äijän (ja luurin) käy.
     
  6. Killerwhale

    0   0   0

    Liittynyt:
    18/7/03
    Viestit:
    801
    Tykkäykset:
    0
    T720-sarjalaisissa on joissakin ollut vastaavia softavikoja, sellaisiakin, että soittoäänet/herätys ei toimi, mikrofonista ei kuulu mitään.. minulla oli itselläni vähän tuollaista, korjaantui kaikki softan päivittämisellä.
     

Jaa tämä viestiketju