t720 mistä saa taustakuvia, polyfonisiaääinä jne

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Vuoti, 12/12/02.

 1. Vuoti

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/12/02
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  mistä löytyy hyvin t720:lle taustakuvia, polyfonisia ääniä jne? java pelejä ja muuta hauskaa..
   
 2. personal jesus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  5057
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Lumia 1520, 930, 640ds, 435, SGS5mini
  Haulla...täältä ja internetistä.
   
 3. jayjay

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/11/02
  Viestit:
  90
  Tykkäykset:
  0
  Tuossa sinulle taustakuva (näppäile vain moton WAP-selaimeen):

  http://projects.locotech.fi/jj/k4.gif

  (tuossa on vähäpukeinen nainen, niin älä hae jos sellainen loukkaa tunteitasi :))

  ja soittoääniä:

  http://projects.locotech.fi/jj/lt.mid
  http://projects.locotech.fi/jj/mp.mid

  (Eka on Looney toons -sarjakuva tunnari ja toinen monty pythonin tunnari).

  Noi oli vain pari esimerkkiä.

  Taustakuvista sen verran, että niissähän pitää olla suhteellisen vaalea yläosa jotta ne toimisivat operaattorin nimen ja päivämäärän alla. Tuo esimerkkikuva on siksi hyvä että siinä oleelliset "komponentit" ovat Motoon nähden juuri oikeassa paikassa ja yläosa on vaalea.... no näet sitten.

  Jos osaat esim. Photoshoppia käyttää, niin siitä vain etsit netistä minkä tahansa kuvan joka on pystysuunnassa isompi kuin vaakasuunnassa. Sitten säädät koon 120x160 pikseliin ja tallennat GIF-muodossa. Näin sinulla on täydellinen taustakuva. Tietysti on muistettava (kuten aikaisemmin mainitsin), että sinulla on kuvakkeita motossa vaikka kuinka paljon ja ne tulevat peittämään ison osan tuosta taustakuvasta. Sehän on sääli, jos esim. oman lemmikkikoiran pää jää piiloon.

  Kaveri lähetti minulle seuraavan linkin http://www.modernstyle.nu/, jossa on aivan loistavia ihmekuvioita. Ne ovat juuri oikean muotoisia ja pienellä photoshoppailulla saisit aivan täydellisiä taustoja niistä. Väsään ehkä itsekin noista joskus jotain...

  Esimerkiksi tuo vakiona tuleva rantakuvahan on aivan surkea esimerkkikuvaksi. Huonot värit ja vieläpä niin pieni kuva, ettei oikein erota mitä se esittää.

  Soittoäänistä sen verran, että niistähän ei kannata maksaa, ellei kyseessä ole joku hemmetin hyvä soundi. Mikä tahansa MID-tiedosto sopii soittoääneksi, mutta esim. Clint Eastwoodin "Hyvät, pahat ja rumat" -elokuvasta tuttu tunnari kuulostaa Motolla kauhealta, koska siinä on sellaista vihellystä, eikä Moto oikein ymmärrä miten ne midisignaalit tulkitaan.

  Toinen tärkeä pointti biisin valinnassa on tietysti, että sen on alettava heti. Se on soittoääni, eli biisin pitäisi olla hyvä heti 20 ensimmäisen sekunnin aikana (tai aikaisemmin). Nuo esimerkkibiisit yllä ovat siitä hyviä, että alkavat heti soimaan täydellä teholla, eli biisi kuuluu suht hyvin ja vieläpä on ekasta sekunnista vauhdikas. Itse tein niin, että hain jotain midiarkistoja netistä (www.google.com ja sieltä hakusanoilla "midi archive").

  Tuo minun Looney toons -biisini on imuroitu osoitteesta http://www.ifni.com/. Kuuntele ensin biisi ja näppäile sitten osoite puhelimeen. Valmistaudu siihen, että monet biisit kuulostavat huonoilta puhelimessa. Bassoäänet eivät toistu tietenkään kunnolla ja jos siinä on pitkä intro, niin kuulet aina vain alkusoinnut kun joku soittaa.

  Siinä pari vihjettä, toivottavasti on jotain hyötyä.

  -JJ
   

Jaa tämä viestiketju