T68i uusi softa R6A012 ja Esato lopettaa =(

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja mpkk2, 15/12/02.

 1. mpkk2

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/11/02
  Viestit:
  25
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  nyt viimeviikolla ilmestynyt uusi SE T68i ohjelmistoversio R6A012 ja Scandinaviaan tais tulla tuossa torstaina... onko jollain tämä ohjelmistoversio jo puhelimessa??

  Korjaako tuo ohjelmistoversio kenttien katoamisen kesken puhelun kuten R5D007 on joskus tapana... Kokeilkaapa laittaa bluetooth ja ifrapuna vastaanottamaan mutta painattekin puhelimen nimen antamisen kohdalla NO-nappulaa että keskeytätte tuon toiminnan päälle laittamisen... menee päälle jokatapauksessa ja kivinta on puhelimen bugaaminen kun puhelimesta katkasee virrat vielä kun noi toiminnot ovat päällä =)

  Viimeisenä asiana on, että Esato on ensi viikolla R.I.P koska pojilta loppuivat rahat serverin pitämiseen... joten nämä T68i softakeskustelut tarvii jossain käydä :)
   
 2. jukra Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  3066
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Z5
  Uusi softa on luurissa. Vanha oli R2E nyt on tuo R6A.
  Oikein paljon en ole eroa vanhaan huomannut..sekään ei bugittanut niin eipä tämäkään. Nopeutta on, ei varmasti häviä Nokialaisille.
  "Viesit" valikkoon ilmeisesti ilmestynyt lisää kamaa, minulla ainakin sielä kohta "Kanavan Saapun." kuudentena jota ei ennemmin mielestäni ollut. Mikähän tuo on?
  Tuosta Bluetooth & Infrapuna päällepanosta.. nehän eivät mene päälle jos painaa kauan aikaa No, ei siis vain näpäytä. Taitaa olla ihan ominaisuus siis. Eikä bugaa puhelin jos ovat päällä ja virrat vetää veke.
   

Jaa tämä viestiketju