T68i kuvat tietokoneelle datakaapelin avulla?

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja aropupu, 17/2/03.

 1. aropupu

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Eli onnistuuko kuvien siirtäminen tietokoneelle datakaapelilla vai pitääkö olla IRda tai BT? SE T300:lla ei kuulemma onnistu tuo siirtäminen, mutta puhelinliikkeessä sanoivat tänään, että T68:lla pystyy siirtämään kuvia koneelle ja koneelta puhelimeen kun hakee SonyEricssonin kotisivuilta jonkun photomanager softan. Eli pitääkö tuo paikkansa? Tilaanko kaapelin, IRdan vai BTn?
   
 2. pahkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/02
  Viestit:
  1329
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone5
  Ja jatkoa tähän, suora linkki tuohon softaan olisi poikaa, SE:n sivut eivät kyllä selkeydellä ole pilattu. Tämmöisen softan olen löytänyt: MyPictures, onkos tämä tuo em. tarpeeseen suunnattu softa? Ohjeissa ei mainittu mitään kuvan lähettämisestä puhelimesta tietokoneeseen, ainoastaan toisin päin :(
   
 3. aropupu

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Kai se kaupan myyjä tarkoitti tuota Mypictures softaa, mut en kyl usko et sillä pystyy siirtämään niit kuvia puhelimelta koneelle. Vaikka pystyiskin niin sehän on kaapelilla vissiin aika hidasta, että kyllä se tuollainen BT tai IRda kannattaa hankkia.
   
 4. veikko

  veikko VIPpi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  17864
  Tykkäykset:
  6276
  Puhelinmalli:
  iPhone X 64 Gt Space Grey
  Minulla on infrapunasilmä pöytäkoneessani ja t68i (sekä MCA-20), ja kuvat siirtyvät kyllä aivan nätisti puolin ja toisin. En itse asiassa ole aivan varma tarvitaanko koko MyPictures-ohjelmaa kuvien siirtoon kännykästä koneelle, mutta ainakin minulla homma toimii niin, että kun asetan kännykästä kuvan siirron pöytäkoneelle toimintaan ja asetan kännykän infrapunasilmän eteen, niin kuvan siirto toimii sillä lailla automaattisesti. Koska synkronoin kalenterini myös infrapunan kautta, niin voihan tämä yhteys senkin takia pelata jo ilman kyseistä ohjelmaa.
   

Jaa tämä viestiketju