T68i jumiin. "Insert SIM"

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja eschaton, 22/12/04.

 1. eschaton

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/02
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Elikkä eilen koittaessani soittaa kaverille puhelin jäi rullaamaan "connecting" tekemättä mitään, niinkuin monta kertaa aikaisemmin. Aina auttanut akun irroituksen avulla boottaus. Tällä kertaa Puhelimen käynnistyessä tulikin ilmoitus: "insert SIM". Ja siihen jäi. mikään ei auta. puhelinta, akkua ja simkorttia rassailtu. Jopa kontaktipintoja koitin viilailla jos olisivat vaikka hapettuneet. Ei niin ei.
  Vika on puhelimessa koska toisella kortilla sama juttu. Ja oma kortti toimii toisessa puhelimessa.

  Soitin Maifonille ja sanoivat että jos vika on puhelimen kortinlukijassa niin korjaus on noin 25e. Ei kuulosta pahalta? Varsinkin kun minulla on 300+ nimeä ja numeroa tallessa puhelimen muistissa jotka menetän jos en saa puhelinta päälle?

  Kiinnostaisikin että onko tämmöistä esiintynyt muilla ja kokemuksia mitä Maifon laskuttaa jos eivät voikkaan korjata puhelinta, tai jos vika onkin suurempi niin tulee suurempi lasku yllättämään iloisesti?

  Voiko puhelimen muistia pelastaa jos kortinlukijaa ei saada korjattua? Nollautuuko muisti huollossa? Ostanko Nokian 6320:n NetAnttilasta osamaksulla hintaan 430EUR eli 100e kalliimmalla kuin puhelinkioskissa koska tarvitsen pian uuden puhelimen eikä juuri nyt ole rahaa? :(

  Kiitoksia vastauksistanne.
   
 2. O.J. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9496
  Tykkäykset:
  108
  Ei ainakaan toistaiseksi.
   
 3. kukkoukko

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  46
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole ollut, vaikka kyseinen puhelin oli pari vuotta..
   
 4. TonyM Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/12/03
  Viestit:
  253
  Tykkäykset:
  7
  Tuttu homma. Muutamia kertoja tapahtunu, mutta aina on toistaiseksi lähteny toimimaa SIM-kortin irroittamisella/uudelleen laittamisella. Nyt tosin alkaa olemaan jo niin huonossa kunnossa että pakko vaihtaa. Akku ei kestä kuin korkeintaa viikon ja äänet tahtoo vähän rätistä.
   

Jaa tämä viestiketju