T68i + idiootti -> sotku

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Krist, 4/6/03.

 1. K

  Krist

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/6/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Hupsista.

  Ostinpas tuossa uuden puhelimen ja innostuneena tietysti aloin värkkäämään soittoäänien ja taustakuvien kanssa kannettavan avustuksella, infrapunaportin kautta.. Koska nykyisessä liittymässäni ei mitään data-ominaisuuksia ole, ajattelin siirtää käsipelillä soittoäänen puhelimeen. Netistä otin koodin, copy/paste Notepadiin ja asiaankuuluva .imy-tarkenne perään.

  Olisi varmaan pitänyt tajuta, että rivinvaihdot eivät kopioituneet oikein.

  Puhelin päätti sitten jumittua joka kerta kun "omat äänet"-valikon avasin.. Mutta nou hätä, master resettiä vaan peliin! .. no, siinä rytäkässä katosivat hassut MMS-viestit, mutta mitäpä noilla. Vaan ei siinä vielä kaikki.

  Jostain käsittämättömästä syystä puhelin osaa kaivaa kaikki muut 56 esiasennettua kuvaa jostain muistinsa kätköistä, mutta 14. kuvan eli SE-logon sisältävän screensaverin korvaa varsin nostalgisia 404-muistoja nostattava punainen x-kirjain neliön sisällä. Yritin resetointia jo uudemman kerran, mutta jossain mättää.

  Minä mitään ruudunsäästäjiä tarvitse, mutta kun tuota äksää ei pysty edes poistamaan! Kehittikö puhelin muistiinsa aukon? Marssinko takaisin Giganttiin ja vaadin äksättömän puhelimen tällä punaisella sekunnilla? Tai siis yritän edes moista urotekoa..

  EDIT: huomasin juuri, että puhelin ei enää osaa kertoa omien kuvien datamäärää (muistin tila). Taisi tulla reissu liikkeeseen siis?

  EDIT 2: Takuuvaihtoon män. Huoltomies ei suosittele puhelimen resetoimista jatkossa.. :p