1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

T68 ja DCU-10

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Spooky, 28/1/03.

 1. Spooky

  Liittynyt:
  28/1/03
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Jokin vialla kun en onnistu saamaan yhteyttä tämän piuhan avulla puhelimen ja tietokoneen välille. Kyseessä on vanhanmallinen t68m i-softapäivityksellä. Ohjelmiin haettu uudet ajurit ja asennettu onnistuneesti. Ohjelma etsii yhdistettyjä puhelimia, mutta ei löydä puhelinta vaikka kaikki pitäisi olla kunnossa. Olisin kiitollinen neuvoista joiden avuilla tämän saisi toimimaan!?
   
 2. Zuke

  Liittynyt:
  24/1/03
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Sama vika R600:sen kanssa, mutta ei sen pitäiskään toimia ainakaan ericssonin mukaan. Nettiyhteys toimii kuitenkin hyvin ja se onkin tärkeintä (Yheys auki yötä päivää).
   
 3. Eejii

  Liittynyt:
  21/1/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Mulla oli kanssa samanlaisia ongelmia IR:n ja T68:n kanssa. Kaikki piti olla kunnossa, mutta Ericssonin softa ei löytänyt sitten millään tuota kapulaa. Lopulta lähetin puhelimelta käyntikortin PC:lle, jonka jälkeen softa yllättäen löysikin puhelimen!! Onkohan tuossa Ericssonin softassa jotain pientä häikkää ajoituksien tms kanssa?
   

Jaa tämä viestiketju