1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

T610 + MMS-asetukset + DNA

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja arves, 2/10/03.

  1. arves

    Liittynyt:
    27/7/02
    Viestit:
    835
    Tykkäykset:
    10
    Onkos kukaan muu oheisen yhdistelmän omistaja samoissa vaikeuksissa kuin tuttavani. Puhelin ei lähetä / ei vastaanota mms-viestejä enää vaan ilmoittaa "tietoliikennevirhe". Se saattaa hakea mms-viestin puhelimelle, mutta käy sitä sitten ns. "lataamaan" ja hetken päästä tuo kyseinen ilmoitus lävähtää näytölle. Samoin lähettäessä kuvaa.. se jää heti alussa junnaamaan paikalleen ja ilmoittaa jälleen "tietoliikennevirhe".

    Nyttemmin, vaikka asetukset olisi kuinka laitettu uudelleen - niin puhelin ei edes hae mms-viestiä joka on lähetetty.

    Asetukset ovat kunnossa. Puhelin hankittu syyskuun puolivälissä ja alkuvaiheessa mms-viestit liikkuivat molempiin suuntiin hyvin. Sitten tuli stoppi ja nyt siis täydellinen hiljaisuus.

    Dna:lta väittävät, ettei mitään vikaa siellä.. ja vaikka kuinka sanot, että mitään ei puhelimessa ole muutettu ja kun ne kerran aluksi kulkivat, niin missä päässä se voi mättää?

    Eli eikö DNA + T610 ole yhteenosuvat?
     
  2. dp69

    Liittynyt:
    1/8/03
    Viestit:
    209
    Tykkäykset:
    0
    Kaverilla oli ihan sama vika samanlaisessa luurissa.
    Tilattiin tekstarilla uudet asetukset ja kun kysyi korvataanko vanhat-kyllä. Sen kälkeen virta pois ja taas päälle ja Avot. Ainaskin hänellä auttoi ja taas pelittää mms viestit:)
     
  3. arves

    Liittynyt:
    27/7/02
    Viestit:
    835
    Tykkäykset:
    10
    tuotapa on tehty kerran jos toisenkin ja DNA:lta ei edes eilen pystynyt asetuksia tilaamaan - ei tekstarilla, ei netistä. Sitten kun tilaa ericssonin sivuilta asetukset - niin toimii kuvan parin verran ja sitten taas "tilttaa"..
     
  4. dp69

    Liittynyt:
    1/8/03
    Viestit:
    209
    Tykkäykset:
    0
    Kaverilla tää tapahtui viimeviikon lopulla ja siitä asti on toiminut, en kyllä tiedä paljonko on lähetellyt sen jälkeen viestejä.

    Itsellä myös sama yhdistelmä ja hyvin ( koputetaan puuta) on vielä ainaskin pelittänyt:)

    Sorry ettei ollut apua neuvoista. Olisikohan huollon paikka? Voipihan olla että Erkissä joku ongelma?
     
  5. BiGG

    BiGG

    Liittynyt:
    21/2/03
    Viestit:
    985
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 4
    Asetukset toimi suoraan erkin sivuilta, eikä ongelmia ole ollut mms-viesteissä. Ainoastaan Soneran liittymään viestit eivät ole löytäneet perille..mitä nyt 2 kertaa olen kokeillut lähettää.
     

Jaa tämä viestiketju