T610 ja oman numeron lähetys

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Havunet, 17/8/04.

 1. Havunet

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/8/04
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Saako T610ssa jostain määriteltyä oman numeron näkymisen vastaanottajalla? Esim. jos on salanen numero niin saako sitä näkymään vastaanottajalla mitenkään. Muistaakseni nokialaisissa oli semmonen valikko Lähetä oma numero ja sit vaihtoehdot.
   
 2. BiGG

  BiGG

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/2/03
  Viestit:
  985
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4
  Voit esimerkiksi säätää sen näkymistä kun valitset numeron listalta ja painamalla oikeaa valintanappia, jonka jälkeen tulevasta valikosta voit valita näytetäänkö numero vai ei.
  Sillä nyt ei sinänsä ole merkitystä onko sinulla salainen numero vai ei koska numerohan näkyy silti...
   
 3. nipsu

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/8/04
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  a) Valikosta voi kyllä valita, näkyykö numero vai ei, mutta toisin kuin nokialaisissa, tämän joutuu tekemään sitten jokaisen puhelun kohdalla erikseen.

  b) Sillä on aika paljonkin merkitystä SE:n puhelimissa, onko numero salainen vai ei - paitsi jos on kiinnostunut joka soittokerralla valitsemaan tuon 'näytä numero' -kohdan. Lähtökohtaisesti numero ei näy, jos numero on salainen eli tällöin vastaanottajalle näkyy vain 'tuntematon numero'. MUTTA: Operaattorista ilmeisesti hieman riippuen (en tiedä, voi olla kaikillakin tämä mahdollisuus käytössä) salainen numero on mahdollista pitää salaisena niin, että numero näkyy vastaanottajalle, mutta tietoja ei löydy finderista jne.

  Itselläni oli juuri tämä sama ongelma saman puhelimen kohdalla, mutta soitin Soneralle ja salainen numeroni muutettiin sellaiseksi, että numero näkyy vastaanottajalle, mutta tietojani ei saa mistään.
   

Jaa tämä viestiketju