T600 koodimuistio ja koodilukitus?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Anonymous, 8/12/02.

 1. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kertokaa kyseisen kapulan omistajat tuosta koodimuistiosta,että mitä siihen oikein sisältyy.Onko samantyyppinen,kuin ns sähköinen lompakko?Onko kyseisessä puhelimessa lukituskoodia,kuten esim 5210ssa on näppäimille kyseinen toiminto?
   
 2. jmtn

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/8/02
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Koodimuistioon pystyy tallentamaan lyhyitä (n.15 merkkiä+ nimikeosa (yht. n. 30merkkiä) sisältäviä "koodeja" esim. tunnuslukuja ja vastaavia. Koodimuistoon pääsee vain itse määritetyllä (4 merkkisellä) tunnusluvulla (suojaus). Tällainen tämä on Nokian "sähkölompakosta" en osaa sanoa mitään (ei käyttö kokemuksia koko Brandin laitteista)!

  Puhelimessa on lukitukset SIM-kortille ja itse puhelimelle jolloin puhelinta ei saa käytettyä ilman tunnuslukua jos sen on välillä sammuttanut (vaihtanut) SIM-kortin (esim. varkaustilanteissa). Lisäksi näppäinlukitus on automaattinen (tai valittaessa manuaalinen).

  T600 verrattuna T66 puhelimeen: ulkonäko muutoksia (näppäimistö (hieno sininen näppiksen taustavalo) ja naama) ja yht. 5peliä, muut ominaisuudet kuten T66. T600 ollut käytössä (edellisen T66 jälkeen) nyt reilun viikon.
   

Jaa tämä viestiketju