T300:n kuvien lähetyksestä.

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Thelmi, 11/1/03.

 1. Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Eli miten onnistuu lähettää kuvia T300:sta pc:lle? tiedän, että irda:lla ja sähköpostin välityksellä, mutta miten ne käytännössä toimivat? eräs kaverini vasta sai tämän ko. luurin ja painiskelee tämän ongelman kanssa.
   
 2. blueice

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  Irdalla lähetyksessä kuva pitää ensin kopioida kamerasta puhelimen muistiin, josta sitten lähettää irdalla tietokoneelle. Siinä tosin kestää yllättävän kauan, en tarkkaa aikaa ole mitannut, mutta minuutin luokkaa saattaa olla.

  Sähköpostilla pitää tietenkin asetukset olla kunnossa, jonka jälkeen homma toimii erittäin vakaasti kokemuksieni mukaan. Nopeuttahan on se yksi aikaväli ylöspäin eli luokkaa minuutti menee yhden kuvan lähetykseen.

  Kolmas vaihtoehto on mms, toimii myös erittäin vakaasti ko. luurissa, aika monta kuvaa on 7210 luureihin tullut laitettua.
  Edelleen itse itseäni tehostaen tätä luuria ostaessa odotukset eivät olleet kummoiset, mutta olen todella positiivisesti yllättynyt tämän luurin ominaisuuksiin, monipuolisuuteen ja softan vakauteen.

  Ja operaattorina on tietenkin ollut dna, internet oikeuksilla (email ei toimi wap-gprs:ssä..)
   
 3. aphc

  aphc Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/02
  Viestit:
  420
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  1+ 5t
  Itsellä valokuvien siirto pc:lle kestää korkeintaan 10 sekuntia kpl. Puhelimina p800 ja t300.
   
 4. blueice

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  282
  Tykkäykset:
  0
  Jep, tarkoitin tuossa että kuvan siirto kamerasta puhelimen muistiin kestää yllättävän kauan. Puhelimesta pc:lle meneekin sitten muutamassa sekunnissa.
   
 5. Jape

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Kaipaan neuvoa

  Anteeksi jo etukäteen, kun olen täys tumpelo näitten asetushommien kanssa. Mutta miten niitä sähköposteja ja mms-viestejä lähetetään, eli siis mikä on esim. tuo sanomakeskuksen numero (soneran liittymä) ja minne pitää tallettaa sähköpostiosoite, vai tarvitseeko minnekään ??
   
 6. Thelmi Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3054
  Tykkäykset:
  1
  Kiitos. Täytyypä välittää huomenna skolessa kaverille tämä viesti. Mikäli oikein ymmärsin, niin ei toimi sähköposti asetuksina wap-gprs asetukset? vai? ehkä tuo irda:n käyttäminen on sittenkin parempi vaihtoehto ja RL:n MMS viestit, kun eivät ole mitenkään älyhalpoja, mutta halvempaa, kuin Soneralla ;)
   

Jaa tämä viestiketju