1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

T300 - GPRS ongelma

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja nneeoo, 30/4/03.

  1. nneeoo

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    11
    Tykkäykset:
    0
    Ei toimi GPRS... DNA Wap GPRS asennettu ja asetukset pitäisi olla oikein mutta ei vaan toimi tulee ilmoitus "GPRS-yhteys epäonnistui".
    Niin ja gprs kenttätiedot ei näy normaalikenttien yläpuolella...
    jollakin jotain ratkaisua?
     
  2. Blur

    Blur Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    9/9/02
    Viestit:
    1851
    Tykkäykset:
    2
    Puhelinmalli:
    Nokia N9 16GB + DNA / HTC Desire Z + Saunalahti
    Saattaa mennä aikaa et se GPRS kytkeytyy DNA:lta ja muutamall unohtanu ne kytkee ja ovat kytkeneet sitku on soittanu..
    Mulla oli tollast ongelmaa ku isälle laitoin t68i:hin ja menikin vaan hetki että se GPRS kytkeyty...
     
  3. cridde

    Liittynyt:
    18/7/02
    Viestit:
    37
    Tykkäykset:
    0
    Pitää nyt kuitenkin kysyä: olethan sammuttanut ja käynnistänyt koneen sen jälkeen kun kytkit gerpsin?
     
  4. the game

    Liittynyt:
    1/5/03
    Viestit:
    3
    Tykkäykset:
    0
    onx sulla saldoo ainaki soneran liittymis gprs ei toimi jos on saldo
     
  5. nneeoo

    Liittynyt:
    15/12/02
    Viestit:
    11
    Tykkäykset:
    0
    Joo aukeshan se sitten kun odotti jonkin aikaa (ja kyllä olin uudelleenkäynnistänyt puhelimen) joku 10 tuntia siinä meni mut parempi myöhään kun ei milloinkaan! :D
     

Jaa tämä viestiketju