T300 alkuperäisten teemojen poisto

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja keith, 26/8/03.

 1. keith

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Saako noita alkuperäisiä teemoja (vuodenajat) pois tilaa viemästä?
   
 2. YGW

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/1/03
  Viestit:
  355
  Tykkäykset:
  0
  Ei saa, ainakaan vanhemmissa softissa uusista en ole varma.
   
 3. -late-

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/8/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Ei saa uudessakaan softassa..
   
 4. keith

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Mitenkäs tällainen kikka?
  http://www.mobiledia.com/forum/topic271.html?sid=51f89881d58fc3c5270d78bab5f6fa54 Onko kokemuksia???
   
 5. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Jumalauta!! se toimi ainakin mulla. muistia tuli lisää ja ei hävittänyt omia kuvia pois.
  Kaikki teemat lähti ja kaikki muut kuvat joita ei tarvi.
  Suoraan sanoen aika hyvä kikka.Tosin yks peli vaan jäi.mut teemat eli ulkoasut sain ainaki pois.tein sen uudestaan ja nyt hävis omat kuvat ja jotain muuta ,Mut muistia on 613 kt!
   
 6. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Suoraan sanoen nyt hävisi kaikki melodiatkin sitten... neljä soittoääntä enää..ja pelitkin on harmaana,ne pitäis lataa uudestaan,ja omat kuvatkin meni. Kandee miettii et tekeekö temput.
   
 7. rs500

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/8/02
  Viestit:
  44
  Tykkäykset:
  0
  Häviääkö puhelinmuistion yhteystiedotkin?Vois muuten kokeilla mut kun ei viitsisi kaikkien e-maileja ym. naputella...
   
 8. keith

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/02
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Oho, teitkö kahteen kertaan... Ymmärsinkö oikein että ensimmäisen kerran jälkeen muistia oli tuo 613 kt? Sitten voisin tehdäkin... On meinaan koko ajan muisti lopussa...
   
 9. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Siks tein kahteen kertaan kun mokasin ekalla kerralla ja silloin ei tullu muistia lisää paljon mitään vaikka kuvat hävis.
  Se pitää olla tarkkana sen kolmentoista sekunnin ajan. Alle sen se ei tuo muistia lisää. Siinähän oli ohjeissa että ne jutut voi palauttaa kun tekee esim .vaikka 5 sekuntia. kuitenkin alle sen 13 s.
  Ainakin mulla säilyi yhteystiedot. Ja maili asetukset oli tallella.
  Jotain wappi asetuksia tais nollautua,siis profiilit meni. Mut nehän on helppo laittaa uudestaan. Mä en käytä wappia muutenkaa.Mut mä ainakin saan mun T68i:sta soittoääniä ja kuvia infralla siirrettyä tähän takasin.
  Ja en tarvi poly-ääni muutenkaan..
   
 10. Arnold Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  117
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Nokia 3
  Huoh... onhan tästä ollut puhetta jo aikaisemminkin. Arvaahan, paljon muistia olisi ollut pelkkien pelien tuhoamisen jälkeen C-näppäimellä... Aivan, suunnilleen saman verran, ilman että olisi tuhonnut mitään muuta.

  Itsellä on vieläkin puhelin viemättä huoltoon, tarkoitus olisi saada esim. ne alkuperäiset kuvat takaisin, ne kun vievät saman määrän muistia kaikkien näiden kikkailutuhoamisien jälkeenkin - eivätkä ole edes käytettävissä enää.
   
 11. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Kyse olikin teemojen poistosta veli hyvä. Saahan ne pelit takaisin SE:n sivuilta.Ainaki jotkut. Ja teemoista vapautui yli 50 kt, eli ei paljon mitää, mut ku ne on ihan turhia juttuja. Ja ne muut kuvat sitte..onkos niillä paljoa aikuiselle miehelle käyttöä ;))Ja muistia eivät nyt varaakaan ne kuvat kuin jos olis pelkästään poistettu niinkuin aiemmin,joten..
   
 12. Arnold Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/5/03
  Viestit:
  117
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Nokia 3
  Taas kerran: huoh. Veli hyvä :) Tämä on kyllä sellainen aihe, että ei osaa millään selittää tulematta väärinymmärretyksi, vaikka luulin että asia selvisi jo edellisessä keskustelussa.

  Eli siis totta kai ne pelit saa takaisin, ei siitä ole kyse.

  Tätä on hieman vaikea hahmottaa, mutta tarkoittanet että kuvat eivät vie muistia tuon tyhjennyksen jälkeen, toisin kuin veisivät jos olisit poistanut pelkällä C-napilla. Mutta kun tuntuvat vievän aivan saman.
  Kerrottakoon nyt vielä esimerkki yksityiskohtaisesti, jotta asia tulisi selväksi. Tämä on siis testattu, kilotavut ovat nyt kuitenkin vain esimerkkejä.
  Alkutilanne: puhelimessa muistia x kt - mukana kaikki vakioromppeet eli kuvat, teemat, äänet, mms-mallit jne.
  Sen jälkeen tehtiin tyhjennys netin ohjeiden mukaan.
  Muistia oli tämän jälkeen täsmälleen tuo x + 150 kt - eli näytti siltä, että paljon. Mutta tämä 150 kt tuli tuhoutuneista peleistä, jotka voidaan laittaa takaisin, että pääsisimme vertailukelpoiseen tilanteeseen. Lopputulos: muistia on taas vapaana x kt, mutta nyt ne kuvat ja mms-jutut eivät ole enää käytettävissä. Hyöty: ei mitään Haitta: hävinneet tiedostot

  Jos taas itselläsi teemojen poisto todellakin toi lisää muistia nämä seikat huomioon ottaen, niin hyvä! Se ei vaan tunnu oikein mahdolliselta, koska silloin vapaata muistia vaan pitäisi olla enemmän, kuin mainitsemasi 613 kt...
  edit: Näyttäsi, että teemojen poistolla olet saanut n. 10 kt enemmän, kuin mitä pelkällä pelien tuhoamisella tehdastilassa olevasta puhelimesta (n. 603 kt meikäläisen puhelimen kohdalla ainakin). Jos sitäkään, kun uutenakin tuntuu olevan eroja vapaan muistin määrässä, esim. softaversiosta varmaan riippuu)
   
 13. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Sieltä ei tuhoutunut ihan kaikkia kuvia vaan jouduin jotain pikkukuvia poistamaan itse,niitä piiroskuvia.Koska se aika pitää olla täsmälleen se 13 s että skulaa., varmaan epäilisin et on silloin siinä nollaus vaiheessa juuri siinä kohdassa että on vehkeet poistettu. Mutta siinä sivullahan puhuttiin kahdesta eri käyttömuistista joten ne saa sitten palautettua kun tekee homman toisin. Niin eli koko hommasta on siis se noin vähän yli 50 kt hyöty kun teemat saa poistettua.Näinhän se on.
  Ja mulla on uusin softa muuten.
   

Jaa tämä viestiketju