T&T: Kohuttu Turing sanoo aloittavansa puhelinvalmistuksen Salossa jo lähiaikoina

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
turing_phone_cadenza.png

Mahdollisen tulevan Turing-puhelimen konseptikuva.


Turing Robotic Industries vakuuttelee edelleen aloittavansa puhelimien valmistuksen ja tuotekehityksen Salossa. Toimitusjohtaja Steve ”Syl” Chaon mukaan tehdas Salossa aloittaa 23. maaliskuuta, uutisoi Tekniikka & Talous. Vielä tässä kuussa tapahtuva aloitus toteutetaan kuitenkin niin sanottuna ”soft launchina”, eli vähitellen.

Valmistuskumppaneita Turingille kartoittava Karri Suosara kertoi Barcelonan Mobile World Congressissa Mobiili.fille, että tuotekehitys on tällä hetkellä käynnissä Kiinassa, ja että Salossa odotellaan. Neuvotteluja mahdollisten valmistuskumppaneiden kanssa käydään jatkuvasti.

Turingilla on Salossa entinen Nokian Nakola-tehdas, jossa olisi tuotantolaitteet valmiina. Kumppania voidaan hakea valmistamaan puhelinta myös Salon tehtaassa, joka tällöin vuokrattaisiin alihankkijalle.

Turing on edelleen aikeissa käyttää suomalaisen Jollan Sailfish-käyttöjärjestelmää, jonka osalta kehitystyötä jatketaan. Uuden laitteen virallisesta esittelystä ei vielä ole kuitenkaan tietoa.

Turingin ensimmäisen puhelimen valmistus piti Salossa alkaa jo viime keväänä, mutta puhelimesta tuli lopulta liian kallis, jotta se olisi kelvannut puhelimen turvaominaisuuksia arvostaville viranomaisasiakkaille. Turingin toiminta etenee nyt rahoittajien varoin.

Tammikuussa Turingin irtain omaisuus Salossa asetettiin takavarikkoon, kun yksi Turing Robotic Industries Oy:n omistajista haki käräjäoikeudelta takavarikkoa satojen tuhansien eurojen saataviensa tueksi. Toimitusjohtaja Chaon mukaan kyse oli väärinkäsityksestä, eikä talousvaikeuksia ole.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom