1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

Mobiili.fi Täyden Windows 10:n puhelin julki 670 euron hintaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]

  Microsoftin täydellä Windows 10:llä varustetusta Surface-puhelimesta on liikkunut huhuja jo pitkään, mutta PC-ohjelmien pyörittämiseen kykenevää puhelinta ei tarvitse välttämättä odottaa enää kauaa. Vaikka Surface-puhelimesta ei ole toviin kuulunut uusia tietoja, on Akyumenin Holophone Phablet tulossa markkinoille PC:stä tutulla Windows 10:llä varustettuna.

  Seitsemän tuuman kokoinen Holophone Phablet lähentelee kooltaan tablettia, mutta Akyumen itse luokittelee laitteen puhelimeksi. Holophone Phabletilla pystyy soittamaan normaalisti puheluita, minkä lisäksi käyttöliittymä on skaalattu puhelinystävälliseen muotoon.

  Varsinaisen Windows 10 -tuen lisäksi Holophone Phablet erottuu massasta käyttämällä Intelin Cherrytrail 8300 -neliydinprosessoria ja 128 gigatavun tallennusmuistia. Puhelin on varustettu myös projektorilla, mikä mahdollistaa Windows 10:n täysmääräisen käytön esimerkiksi valkokankaan kautta.

  Ehkä mielenkiintoisimpana ominaisuutena Holophone Phabletin käyttö ei rajoitu pelkästään Windowsiin, vaan puhelimessa toimii myös Android 6.0 Marshmallow. Käynnistyksen yhteydessä käyttäjä voi vapaasti valita käyttääkö puhelimessa Windowsia tai Androidia, ja käyttöjärjestelmien välillä hyppiminen onnistuu puhelimen uudelleen käynnistämällä.

  Holophone Phabletin ensimmäinen erä tulee saataville Yhdysvalloissa ensimmäinen syyskuuta ja toinen erä viides marraskuuta. Puhelimen perusmalli maksaa 670 euroa, minkä tarjolla ovat kalliimmat Premium- ja Advanced-paketit 760 ja 850 euron hintaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju